Ηράκλειο: Ξυλοκόπησαν μαθητή Γυμνασίου επειδή ψήφισε κατά της κατάληψης

Ηράκλειο: Ξυλοκόπησαν μαθητή Γυμνασίου επειδή ψήφισε κατά της κατάληψης Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μαθητής σε γυμνάσιο του Ηρακλείου Κρήτης επειδή ψήφισε κατά της πρότασης για κατάληψη. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr το περιστατικό ξυλοδαρμού συνέβη στο γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου το πρωί της Τετάρτης, όταν δύο άλλοι μαθητές, της Β΄ και της Γ΄ Γυμνασίου, επιτέθηκαν, έβρισαν και χτύπησαν τον μαθητή επειδή εκείνος ψήφισε κατά της κατάληψης στο σχολείο.

Μετά την επίθεση ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας για προληπτικούς λόγους.

Ο ίδιος, όμως, και οι γονείς του δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη των δραστών του ξυλοδαρμού.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Ελλάδα / Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Σε μια εποχή ραγδαίων μετατοπίσεων, στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αλλά και του «The Upfront Initiative», της πρωτοβουλίας της LiFO και της Tsomokos, σημαντικοί καλεσμένοι υπογράμμισαν τη σημασία των θεμάτων συμπερίληψης, ποικιλομορφίας και ισότητας (DEI) στον χώρο εργασίας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Ελλάδα / Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Η ΕΛΜΕ Λασιθίου έκανε λόγο για «ύβρη κατά της δημοκρατίας» και εξήρε την απόφαση της επιτροπής του φεστιβάλ να τιμήσει το σχολείο με έπαινο για την ελεύθερη έκφραση
LIFO NEWSROOM