Ισόβια ζήτησε η εισαγγελέας για το φερόμενο ως δολοφόνο του Σεργιανόπουλου

Ισόβια ζήτησε η εισαγγελέας για το φερόμενο ως δολοφόνο του Σεργιανόπουλου Facebook Twitter
3

Την ποινή των ισοβίων ζήτησε η εισαγγελέας για τον άνθρωπο που κατηγορείται για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών. Η εισαγγελέας πρότεινε την ενο0χή του κατηγορουμένου Γεωργιανού χωρίς τα ελαφρυντικά  που του είχαν αναγνωριστεί πρωτοδίκως.

Στην αγόρευση της, η εισαγγελέας υποστήριξε πως τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Γεωργιανός ήθελε να τον σκοτώσει και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτα έγινε η διατομή του λάρυγγα και μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα τραύματα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην βοά για την βιαιότητα αυτού του εγκλήματος».

Παράλληλα, αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι ήταν έγκλημα πάθους, υποστηρίζοντας πως «η ψυχραιμία και οι ιδιαίτερες ικανότητες με τις οποίες ο κατηγορούμενος απασφάλισε την πόρτα καθώς και η αγωνιώδης προσπάθεια του να καταληστέψει το θύμα, δεν συνδέονται με ένα άτομο που δεν ήξερε τι έκανε».

 

Στη συνέχεια, η εισαγγελέας αποκάλεσε τον Γεωργιανό ως μια «επικίνδυνη προσωπικότητα» και τον χαρακτήρισε «περιθωριακό».

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καλπάζουν» οι λοιμώξεις του αναπνευστικού - Πώς μπορούν να προστατευτούν οι ευπαθείς ομάδες

Ελλάδα / Λοιμώξεις του αναπνευστικού: Πώς μπορούν να προστατευτούν οι ευπαθείς ομάδες

«Στην Ελλάδα υπάρχει μια περίοδος η οποία ξεκινάει στις 15 Δεκεμβρίου και τελειώνει στις αρχές του Μαρτίου όπου φαίνεται ότι ενδημικά υπάρχει έξαρση των λοιμώξεων», τονίζει ο Στέλιος Λουκίδης, πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας
LIFO NEWSROOM
Συλλαλητήριο συνταξιούχων στην Αθήνα για «αξιοπρεπή διαβίωση με επαρκείς συντάξεις»

Ελλάδα / Συλλαλητήριο συνταξιούχων στην Αθήνα για «αξιοπρεπή διαβίωση με επαρκείς συντάξεις»

«Δώστε πίσω τα κλεμμένα», «Μ’ αγώνες έχει γίνει η ασφάλιση, δεν είναι για παζάρια και για διάλυση», είναι, μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους συνταξιούχους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
ορθά αναφέρεται ακόμα έτσι. στο ποινικό δίκαιο μέχρι και τη τελεσίδκη καταδίκη κάποιου (δηλ.και την κήρυξή του ένοχο από δευτεροβάθμιο δικαστήριο- εδώ εφετείο), τεκμέρεται η αθωότητά του-(τεκμηριο αθωότητας ) ακόμα και αν έχει ομολογήσει.
γιατι μπορει να ομολογησεις ενα εγκλημα για να προτατεψεις καποιον αλλο! πχ. το παιδι κανει κατι και η μανα λεει στην αστυνομια -Εγω το εκανα. Η δουλεια του δικαστηριου ειναι να διακριβωσει ποιος εκανε το εγκλημα και ποιος οχι.