Καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου στα Σπάτα - Συνελήφθη ανήλικος

Καταδίωξη στα Σπάτα: Συνελήφθη ανήλικος με χρηματικό ποσό Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Άγρια καταδίωξη σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στα Σπάτα, όταν η Άμεση Δράση κυνήγησε όχημα, για το οποίο νωρίτερα είχε δηλωθεί κλοπή.

Το περιπολικό έκανε σήμα στο όχημα, αλλά αυτό δεν σταμάτησε. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την καταδίωξή του ενώ παράλληλα ζήτησαν ενισχύσεις. Μέσα στο κλεμμένο όχημα επέβαιναν δύο άτομα.

Κατά την καταδίωξη το κλεμμένο όχημα έπεσε πάνω σε πινακίδα στην οδό Μπερτόλι, στα Σπάτα. Μετά την πρόσκρουση ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και διέφυγε με τα πόδια, ενώ ο οδηγός συνέχισε την ξέφρενη πορεία με αποτέλεσμα να φτάσει στη λεωφόρο Μαραθώνος, όπου προσέκρουσε πάνω σε δύο αυτοκίνητα.

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έπειτα από αναζήτηση, εντόπισαν κοντά στην οδό Μπερτόλι τον συνοδηγό του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 15χρονο. Πάνω του είχε μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο -όπως διαπιστώθηκε- προερχόταν από διάρρηξη μεγάλου σούπερ μάρκετ στην περιοχή. Να σημειωθεί πως η διάρρηξη είχε γίνει με το ίδιο όχημα.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας για σεισμό στη Μιανμάρ: Το σενάριο οι νεκροί να φτάσουν τις 50.000 έως και 100.000 είναι υπαρκτό

Ελλάδα / Λέκκας για σεισμό στη Μιανμάρ: Το σενάριο οι νεκροί να φτάσουν τις 50.000 έως και 100.000 είναι υπαρκτό

«Έχουμε μια “πανσπερμία” τεκτονικών πλακών στην περιοχή. Η Μιανμάρ βρίσκεται στο όριο δύο μεγάλων πλακών, με έντονη σεισμικότητα και υψηλή επικινδυνότητα για ισχυρά σεισμικά φαινόμενα»
LIFO NEWSROOM