Κλειστό το Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας - Μετά από κρούσματα κορωνοϊού

Κλειστό το Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας - Μετά από κρούσματα κορωνοϊού Facebook Twitter
Κλειστό το Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας - Μετά από κρούσματα κορωνοϊού
0

Κλειστό θα παραμείνει από σήμερα το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού σε δύο αθλήτριες του κρίκετ.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας, Σταμάτης Λυκούρης, μετά τη χθεσινή επιβεβαίωση, από το ΕΟΔΥ, των δύο θετικών κρουσμάτων σε αθλήτριες του κρίκετ, αποφασίστηκε από τη διοίκηση του ΕΑΚΚ η αναβολή όλων των πρωταθλημάτων κρίκετ, καθώς και η αναβολή της διεξαγωγής όλων των αθλημάτων, προκειμένου το Αθλητικό Κέντρο να απολυμανθεί και να ακολουθηθούν πιστά όλες οι οδηγίες που θα δοθούν από τον ΕΟΔΥ».

«Ξεκινήσαμε από σήμερα την απολύμανση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας, ενώ περιμένουμε τα αποτελέσματα από 20 αθλητές που έχουν υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση ανίχνευσης κορονοϊού, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και το προσωπικό του ΕΑΚΚ.

Το Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας θα παραμείνει κλειστό, ενώ θα επαναλειτουργήσει μετά τις νέες οδηγίες που θα λάβουμε από τον ΕΟΔΥ» κατέληξε ο πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM