Κορωνοιός - Παγώνη: Η παραλλαγή 4 της Όμικρον κάνει 40 πυρετό – Σε ποιες περιοχές εντοπίζεται

Κορωνοιός - Παγώνη: Η παραλλαγή 4 της Όμικρον κάνει 40 πυρετό – Σε ποιες περιοχές εντοπίζεται Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: GETTY IMAGES
0

Αναμενόμενο γεγονός χαρακτήρισε την αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Οι εξάρσεις και υφέσεις θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες» ανέφερε, σημειώνοντας ωστόσο, πως αυτό που έχει σημασία είναι να δουν πώς θα κινηθούν οι δείκτες των θανάτων και των διασωληνωμένων.

Μάλιστα, όπως δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αυτό το διάστημα διανύουμε ένα νέο κύμα το οποίο ήρθε νωρίτερα, διευκρινίζοντας ότι στην Αττική και σε πολλές πόλεις της Κρήτης εντοπίζονται οι παραλλαγές 4 και 5 της Όμικρον.

Σύμφωνα με την κ. Παγώνη, η παραλλαγή 4 είναι πιο μεταδοτική και ενδέχεται να έχει πιο βαριά συμπτώματα, με ασθενείς να κάνουν πυρετούς ακόμα και 39 με 40 με αποτέλεσμα να φοβούνται και αμέσως να επικοινωνούν με τους γιατρούς τους.

Τέλος, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μιλώντας για τη χρήση μάσκας συνέστησε στους πολίτες να συνεχίζουν να τη φορούν σε εσωτερικούς χώρους και σε εξωτερικούς με συνωστισμό, χαρακτηρίζοντας λάθος την απόφαση της άρσης του μέτρου, υπό εξαιρέσεις.

00:00
-11:57
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Ελλάδα / Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Σε μια εποχή ραγδαίων μετατοπίσεων, στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αλλά και του «The Upfront Initiative», της πρωτοβουλίας της LiFO και της Tsomokos, σημαντικοί καλεσμένοι υπογράμμισαν τη σημασία των θεμάτων συμπερίληψης, ποικιλομορφίας και ισότητας (DEI) στον χώρο εργασίας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Ελλάδα / Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Η ΕΛΜΕ Λασιθίου έκανε λόγο για «ύβρη κατά της δημοκρατίας» και εξήρε την απόφαση της επιτροπής του φεστιβάλ να τιμήσει το σχολείο με έπαινο για την ελεύθερη έκφραση
LIFO NEWSROOM
Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Ελλάδα / Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Παρά την αρχική του στάση, κατά τη σημερινή απολογία του ενώπιον του ανακριτή φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της προσωρινής του κράτησης
LIFO NEWSROOM