Λάρισα: Ηλικιωμένος χτύπησε και έσερνε το εγγόνι του στο δρόμο – Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες

Λάρισα: Ηλικιωμένος χτύπησε και έσερνε το εγγόνι του στο δρόμο – Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Αναστάτωση προκλήθηκε την Κυριακή στο κέντρο της Λάρισας, όπου ένας ηλικιωμένος φέρεται να χτύπησε το εγγόνι του και το έσυρε στο πεζοδρόμιο.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν πως χθες το μεσημέρι, στη διασταύρωση της οδού Κύπρου με την οδό Παναγούλη, ένας ηλικιωμένος άνδρας -κατά μαρτυρίες ο παππούς- άρχισε να χτυπάει το μικρό παιδί και να το σέρνει στο πεζοδρόμιο.

Παρά τις παραινέσεις των περαστικών να σταματήσει, ο ίδιος συνέχισε να χτυπά και να σέρνει το παιδί.

Εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο  ένα περιπολικό και ένας εκ των αστυνομικών ακινητοποίησε τον ηλικιωμένο, ενώ η συνάδελφός του προσπαθούσε να καθησυχάσει το μικρό παιδί, που ήταν σε κατάσταση σοκ, σύμφωνα με το τοπικό μέσο.

Στο σημείο έφθασαν περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και η γιαγιά του παιδιού.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων και το παιδί επιβιβάστηκαν σε περιπολικό και αποχώρησαν από το σημείο.

Τέλος, όπως αναφέρει το onlarissa, οι μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν πως το παιδί φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Ελλάδα / Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Σε μια εποχή ραγδαίων μετατοπίσεων, στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αλλά και του «The Upfront Initiative», της πρωτοβουλίας της LiFO και της Tsomokos, σημαντικοί καλεσμένοι υπογράμμισαν τη σημασία των θεμάτων συμπερίληψης, ποικιλομορφίας και ισότητας (DEI) στον χώρο εργασίας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Ελλάδα / Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Η ΕΛΜΕ Λασιθίου έκανε λόγο για «ύβρη κατά της δημοκρατίας» και εξήρε την απόφαση της επιτροπής του φεστιβάλ να τιμήσει το σχολείο με έπαινο για την ελεύθερη έκφραση
LIFO NEWSROOM
Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Ελλάδα / Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Παρά την αρχική του στάση, κατά τη σημερινή απολογία του ενώπιον του ανακριτή φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της προσωρινής του κράτησης
LIFO NEWSROOM