Λάρισα: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος που κατηγορείται για διπλό βιασμό της συζύγου του

Λάρισα: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος που κατηγορείται για διπλό βιασμό της συζύγου του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Στη φυλακή των Γρεβενών οδηγήθηκε σήμερα ο 40χρονος που κατηγορήθηκε για τον διπλό βιασμό της συζύγου του σε χωριό της Λάρισας.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, απολογήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα και οι δυο συμφώνησαν για την προφυλάκισή του μέχρι την ημερομηνία, που αναμένεται η υπόθεση να φτάσει στο ακροατήριο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας της 33χρονης συζύγου του, η οποία οδήγησε και στη σύλληψή του, ο 40χρονος τη βίασε τα ξημερώματα της Κυριακής, κι εκείνη εγκατέλειψε προσωρινά το σπίτι τους σε χωριό της Λάρισας.

Όταν επέστρεψε, ο σύζυγός της την εμπόδισε να εισέλθει στην οικία για αρκετή ώρα έχοντας κλειδώσει. Εν τέλει λίγο πριν από τις 6 το πρωί, όπως η ίδια κατήγγειλε, ξεκλείδωσε την πόρτα, της επέτρεψε την είσοδο και τότε τη βίασε για δεύτερη φορά.

Ο 40χρονος κατηγορείται για βιασμό, σωματική βλάβη κατά αδύναμων ατόμων, ενδοοικογενειακή βία και παράνομη βία.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Καρυστιανού: Επτά ερωτήματα προς τον πραγματογνώμονα Τάσο Δέδε

Ελλάδα / Τέμπη - Μαρία Καρυστιανού: Επτά ερωτήματα προς τον πραγματογνώμονα Τάσο Δέδε

«Για ποιον λόγο δεν σέβεστε τον πόνο των χαροκαμένων συγγενών, αλλά και όλων των Ελλήνων πολιτών, που τολμούν πλέον να διεκδικούν την αλήθεια;» αναφέρει η Μαρία Καρυστιανού
LIFO NEWSROOM
Πλακιάς κατά Λακαφώση: «Ο εθνικός μας πραγματογνώμονας δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα του μηχανικού»

Ελλάδα / Πλακιάς κατά Λακαφώση: «Ο εθνικός μας πραγματογνώμονας δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα του μηχανικού»

Μετά τις δηλώσεις του κ. Λακαφώση, ο Νίκος Πλακιάς αντέδρασε έντονα μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα, ζητώντας παρέμβαση της Δικαιοσύνης και του ΤΕΕ
LIFO NEWSROOM