Μετά τις βροχές, έρχεται κρύο

Μετά τις βροχές, έρχεται κρύο Facebook Twitter
0

 

Nέο έκτακτο δελτίο εξέδωσε νωρίτερα η ΕΜΥ, προβλέποντας επιδείνωση του καιρού, για τις επόμενες ώρες και αύριο Τρίτη.



Στο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων τονίζεται ότι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκανησα και πρόσκαιρα στην Κρήτη και τις Κυκλάδες (κυρίως στις δυτικές περιοχές).



Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί σε όλη τη χώρα από βορρά προς νότο. Παροδικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και από το βράδυ και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας (περίπου 500 με 700 μέτρα).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM