Μυστήριο παραμένει για την ΕΛΑΣ η ταυτότητα του άνδρα, που εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο Μεταξουργείο το βράδυ του Σαββάτου.
Μιλώντας σε εκπομπή του Mega για το σοβαρό περιστατικό στο Μεταξουργείο, ο Αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Νίκος Ρήγας, εξήγησε πως είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τον θάνατό του.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, «ο άνδρας ήταν αιμόφυρτος και αιμορραγούσε χαμηλά στη κοιλιά. Εξετάζονται όλα τα σενάρια, αν είναι από εγκληματική ενέργειας αυτοχειρία ή οτιδήποτε άλλο, θα φανεί τις επόμενες ημέρες».
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο άνδρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος σε δρόμο στο Μεταξουργείο, έξω από θέατρο Βέμπο.
Ο άνδρας - αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων - διακομίσθηκε στο Γεννηματάς, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί με αιχμηρό αντικείμενο στη βουβωνική χώρα.
Σημειώνεται πως τις έρευνες για την υπόθεση, έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.