Νέα αύξηση για τα τροχαία στην Ελλάδα

Νέα αύξηση για τα τροχαία στην Ελλάδα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συνεχή αυξητική τάση παρουσιάζουν τα τροχαία ατυχήματα στην χώρα μας με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον Δεκέμβριο του 2017 να είναι αποκαρδιωτικά.

Συγκεκριμένα, αύξηση 5,4% σημείωσαν τον περασμένο Δεκέμβριο τα οδικά τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν τοv θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων και ανήλθαν σε 930 τον αριθμό.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, στα ατυχήματα αυτά καταγράφηκαν 69 νεκροί (αύξηση 19%), 44 βαριά τραυματίες (μείωση 17%) και 1.032 ελαφρά τραυματίες (αύξηση 1,6%).

Σημειώνεται ότι αύξηση είχε καταγραφεί και τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2017.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου λόγω ρηγματώσεων – Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Ελλάδα / Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου λόγω ρηγματώσεων – Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Στο χωριό Βούτες, εικόνες δείχνουν έντονες ρηγματώσεις σε τοίχους σπιτιών, δρόμους και άλλες υποδομές, με τους κατοίκους να βιώνουν μια πρωτοφανή κατάσταση αβεβαιότητας
LIFO NEWSROOM