Πάτρα: Ελεύθερος ο 40χρονος που έδειρε την σύντροφό του και εκείνη πήδηξε από το παράθυρο

Πάτρα: Ελευθερος ο 40χρονος που έδειρε την σύντροφό του και εκείνη πήδηξε από το παράθυρο Facebook Twitter
Περιπολικό/Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ελεύθερος, με τον όρο να μην πλησιάσει το σπίτι της συντρόφου του σε απόσταση 100 μέτρων, αφέθηκε ο 42χρονος άνδρας για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής μία 47χρονη γυναίκα στην Πάτρα πήδηξε από τον πρώτο όροφο για να γλιτώσει από τον σύζυγό της που την κακοποιούσε. Ο σύζυγός της σε καυγά που είχαν χτύπησε την γυναίκα και η ίδια, αφού πέταξε τα πράγματά της από το παράθυρο. πήδηξε στον δρόμο.

Αμέσως κινήθηκε η αστυνομία προς αναζήτηση του δράστη, όπου μετά από ώρες τον συνέλαβαν. Μεταφέρθηκε στα κρατητήρια και στην συνέχεια μέσω της διαδικασίας του αυτοφώρου πέρασε δικαστήριο και με δικαστική απόφαση απαγορεύτηκε η είσοδος στο σπίτι στον δράστη.

Σύμφωνα με την πλευρά του κατηγορούμενου, φέρεται να υποστηρίζει πως ο ίδιος ήταν το θύμα της ιστορίας και ότι εκείνη τον χτύπησε και πως η διαφωνία του ήταν για κάτι χρήματα που του όφειλε αλλά και την κάρτα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που είναι και το μοναδικό του εισόδημα και την οποία, κατά τον ισχυρισμό του, την είχε πάρει η 47χρονη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Λειτουργούσα μηχανικά, ήμουν χαμένη» – Η περιγραφή για τις τελευταίες στιγμές της Ίριδας

Ελλάδα / Ρούλα Πισπιρίγκου: «Λειτουργούσα μηχανικά, ήμουν χαμένη» – Η περιγραφή για τις τελευταίες στιγμές της Ίριδας

Στην απολογία της, η Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, δηλώνοντας ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM
Η ανάρτηση της κόρης της Σοφίας Βόσσου για τον Βασίλη Δημάκη: «Θα σ’ αγαπάω όσο αναπνέω»

Ελλάδα / Η ανάρτηση της κόρης της Σοφίας Βόσσου για τον Βασίλη Δημάκη: «Θα σ’ αγαπάω όσο αναπνέω»

Ο 47χρονος κρατούμενος, που είχε καταδικαστεί για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από συγκρατούμενούς του, νωρίς το πρωί της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM