Πληροφορίες για επεισόδιο στον Έβρο: Ανταλλαγή πυροβολισμών, νεκρή μια μετανάστρια

Έβρος Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
0

Πληροφορίες για επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ελληνικής συνοριοφυλακής και τουρκικού σκάφους με παράτυπους μετανάστες στον Έβρο μεταδίδει η Καθημερινή.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον ποταμό Έβρο, κοντά στο Σουφλί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελληνικές αρχές αναφέρουν ότι απάντησαν σε πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά όταν προειδοποίησαν βάρκα με μετανάστες να μην πλησιάσει την ελληνική όχθη.

Έλληνες συνοριοφύλακες εντόπισαν βάρκα που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά του ποταμού και επιχειρούσε να περάσει στην ελληνική όχθη. Η ελληνική συνοριοφυλακή προειδοποίησε με φωτεινά σήματα, ωστόσο, η βάρκα δεν άλλαξε πορεία και σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρξαν πυροβολισμοί από την τουρκική πλευρά, με την ελληνική να απαντά αντιστοίχως. 

Μετά το συμβάν, οι ελληνικές αρχές περισυνέλεξαν επτά παράτυπους μετανάστες, έξι ζωντανούς και μία νεκρή. Οι πληροφορίες της Καθημερινής αναφέρουν ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκας έφερε τραύμα σφαίρας από κοντά.

Με πληροφορίες Καθημερινή

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Ελλάδα / Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Σε μια εποχή ραγδαίων μετατοπίσεων, στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αλλά και του «The Upfront Initiative», της πρωτοβουλίας της LiFO και της Tsomokos, σημαντικοί καλεσμένοι υπογράμμισαν τη σημασία των θεμάτων συμπερίληψης, ποικιλομορφίας και ισότητας (DEI) στον χώρο εργασίας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Ελλάδα / Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Η ΕΛΜΕ Λασιθίου έκανε λόγο για «ύβρη κατά της δημοκρατίας» και εξήρε την απόφαση της επιτροπής του φεστιβάλ να τιμήσει το σχολείο με έπαινο για την ελεύθερη έκφραση
LIFO NEWSROOM
Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Ελλάδα / Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Παρά την αρχική του στάση, κατά τη σημερινή απολογία του ενώπιον του ανακριτή φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της προσωρινής του κράτησης
LIFO NEWSROOM