Live

Πρώην δήμαρχος συνελήφθη για διακίνηση λαθραίου καπνού

Πρώην δήμαρχος συνελήφθη για διακίνηση λαθραίου καπνού Facebook Twitter
0

Πρώην δήμαρχος στη Φθιώτιδα συνελήφθη από την αστυνομία για λαθραία διακίνηση καπνού, μετά τον εντοπισμό σε αυτοκίνητο ποσότητας λαθραίου καπνού.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr οι αρχές σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, ένας ημεδαπός και ένας Αλβανός.

Οι συλληφθέντες είπαν στην αστυνομία ότι είχαν προμηθευτεί τον καπνό από τον πρώην δήμαρχο. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν 17 κιλά καπνού, ο οποίος ήταν ψιλοκομμένος έτοιμος προς πώληση και άλλα 800 κιλά.

0

Live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Ελλάδα / Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Η δικηγόρος Δέσποινα Σβερώνη, που είχε διατελέσει βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του δολοφόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου
LIFO NEWSROOM