Προς τον Πειραιά οδηγείται με ασφάλεια το ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο

Προς τον Πειραιά οδηγείται με ασφάλεια το ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο Facebook Twitter
0

Στο λιμάνι του Πειραιά οδηγείται με τη βοήθεια ρυμουλκού το δεξαμενόπλοιο KRITI AMBER, που το πρωί λόγω μηχανικής βλάβης έμεινε ακυβέρνητο δυτικά της νήσου Φλεβών, φορτωμένο με 42.000 τόνους καύσιμα.

Το πλοίο μόλις αγκυροβολήσει θα του απαγορευθεί ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και της βεβαίωσης πιστοποιητικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Το δεξαμενόπλοιο που έχει 24 άτομα πλήρωμα, είχε αναχωρήσει από την Κούβα με προορισμό τη Σιγκαπούρη, με ενδιάμεσο σταθμό τη ράδα του λιμανιού του Πειραιά για ανεφοδιασμό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη:

Ελλάδα / Παπαζάχος για ηφαίστειο Σαντορίνης: «Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα συμβεί»

Οι εκτιμήσεις του καθηγητή σεισμολογίας κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Η Παρακολούθηση του Ηφαιστείου της Σαντορίνης και η Πρόσφατη Σεισμο-Μαγματική Κρίση: Τι έγινε, τι συμβαίνει, τι να περιμένουμε» στο ΑΠΘ
LIFO NEWSROOM