Ριφιφί στο κέντρο της Αθήνας

Ριφιφί στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
0

Με τη μέθοδο του ριφιφί άγνωστοι δράστες χτύπησαν τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, αδειάζοντας από τα εμπορεύματα του γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη 6.

Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν εργασίες που γινόταν σε διπλανή πολυκατοικία και εισέβαλαν στο κατάστημα ανοίγοντας τρύπα στο πάτωμα. Στη συνέχεια έβγαλαν εκτός λειτουργίας το σύστημα καταγραφής και άρπαξαν κινητά, βιντεοκάμερες, τάμπλετ και φωτογραφικές.

(Φωτό αρχείου)

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM