Σύμφωνος ο δήμος Σιντικής για τη δημιουργία κλειστής δομής στις Σέρρες

Σύμφωνος ο δήμος Σιντικής για τη δημιουργία κλειστής δομής στις Σέρρες Facebook Twitter
Σύμφωνος ο δήμος Σιντικής για τη δημιουργία κλιστής δομής προσφύγων ( Eurokinissi)
0

Στη θέση «Κλειδί» θα δημιουργηθεί η κλειστή δομή στο δήμο Σιντικής Σερρών, μετά από τη σύμφωνη γνώμη των παρατάξεων του δήμου.

«Οι εθνικοί λόγοι υπαγορεύουν αυτή τη στιγμή να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που απαιτεί η Πατρίδα...» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δήμου Σιντικής Σερρών.

«Για αυτούς τους λόγους, με δημοτική ομοψυχία, όλες οι δημοτικές παρατάξεις του δήμου Σιντικής (πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης, η οποία είναι κατά της λειτουργίας δομών σε όλη την Ελλάδα), αποφάσισαν ομόφωνα να επιτρέψουν τη δημιουργία κλειστής δομής περιορισμένου χρόνου για τη διαχείριση μέχρι απελάσεως των παράνομων μεταναστών, στην περιοχή "Κλειδί", αποτρέποντας κάθε πρόκληση διχασμού των κατοίκων του δήμου».

Την κοινή δήλωση υπογράφουν οι: Φώτης Δομουχτσίδης, δήμαρχος Σιντικής, Ζήσης Λούγγος, Όλγα Φυταγκουρίδου και Ιωσήφ Παναγιωτίδης.

Σε ό,τι αφορά ωστόσο, το κλειστό κέντρο στην περιοχή των Σερρών οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν ότι «αρχικά επελέγη το στρατόπεδο "Βασιλειάδη", το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση είχε παραχωρήσει στο υπουργείο Μετανάστευσης για τον σκοπό αυτό. Ύστερα από συνεννόηση με την τοπική κοινωνία όμως, τελικά ορίστηκε μία εναλλακτική τοποθεσία».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: «Θα ανέβουν και άλλο τα μεγέθη των σεισμών στη Σαντορίνη»

Ελλάδα / Γεράσιμος Παπαδόπουλος: «Θα ανέβουν και άλλο τα μεγέθη των σεισμών στη Σαντορίνη»

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι αύριο, 5 Φεβρουαρίου, θα είναι σε θέση να παρουσιάσει τα επικρατέστερα σενάρια για τη σεισμική εξέλιξη και τις πιθανές επιπτώσεις στην περιοχή
LIFO NEWSROOM