Tα θέματα των Πανελλαδικών

Tα θέματα των Πανελλαδικών Facebook Twitter
10

Τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας κατά τη σημερινή δεύτερη ημέρα διεξαγωγής τους.

Οι μαθητές διαγωνίστηκαν σε τέσσερα μαθήματα Γενικής Παιδείας: Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικής και Ιστορία.

Σχετικά εύκολα για όσους είχαν προετοιμαστεί, δήλωσαν ότι ήταν τα θέματα οι υποψήφιοι που βγήκαν πρώτοι από τις αίθουσες.

Δείτε τα θέματα:

 

Βιολογία Γενικής Παιδείας

Ιστορία Γενική Παιδείας

Φυσική Γενικής Παιδείας

Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυκλάδες: Το πολεοδομικό για εκτός σχεδίου δόμηση που δίχασε Μύκονο και Σαντορίνη

Ελλάδα / Ακίνητα εκτός σχεδίου: Ο γγ Χωροταξίας εξηγεί αν η δόμηση σε οικόπεδα 8 στρεμμάτων επεκτείνεται και αλλού μετά τη Μύκονο και Σαντορίνη

Στους δύο δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς των Κυκλάδων η δόμηση δεν επιτρέπεται, εκτός κι αν πρόκειται για εκτός σχεδίου οικόπεδα με εμβαδόν τουλάχιστον 8 στρέμματα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Εξαιρετικά εύκολα θέματα. Ένας μέτρια διαβασμένος στα μαθηματικά γενικής μπορεί άνετα να αγγίξει το 16-17, σε αντίθεση με πέρσι που έπεφτε κατω απο την βάση. Ο καθηγητής στατιστικής στο πανεπιστήμιο τα έκρινε ως τα πιο εύκολα των τελευταίων 3 χρόνων.
Τα θέματα βιολογιας εκτός απο απο 2 με 3 ερωτήσεις.. λένε όλοι ότι ηταν εύκολα διότι είναι αυτά που που σε όλους φαίνονταν ποίο ενδιαφέρων. ... για παράδειγμα(γιατί πασταιριωνουμε το γαλα) ;) {{άποψη μου}}
Στα Μαθηματικά Γενικής παιδείας κάποιος μαθητής έγραφε με άνεση εως και το τρίτο θέμα. Το τέταρτο ήταν αυτό που διαχώριζει τους πολύ καλά διαβασμένους αλλά και τους ψύχραιμους.
Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για τα αρχαία. Κάποτε πρέπει να ανέβει το επίπεδο όμως μετά τα εύκολα θέματα έκθεσης και μαθημάτων γενικής για να ξεχωρίσουν οι άριστοι από τους καλούς και οι καλοί από τους μέτριους. :)
Κατ' εμε θα έπρεπε σε ολα τα μαθηματα να υπαρχει ενα 4ο θεμα πχ στο οποιο θα ξεχωριζει ο καλος απο τον αριστο και το οποιο δεν θα μπορει να λυσει ο μετριος. Να φαινεται ποιος προσπαθησε περισσοτερο. Σε ευκολα θεματα θα γραψει 20 ο αριστος ο οποιος σε δυσκολα θα εγραφε 18 αλλα ο μετριος θα γραψει 19 ενω σε δυσκολα θεματα θα εγραφε 13.