Θεσσαλονίκη: Δωρεάν οι μετακινήσεις με το μετρό έως και τις 17.00

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν οι μετακινήσεις με το μετρό έως και τις 17.00 Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Την απόφασή της για δωρεάν μετακινήσεις σήμερα με το μετρό Θεσσαλονίκης για συνολικά εξήμισι ώρες -μέχρι και τις 17.00- γνωστοποιεί με σημερινή της ανακοίνωση η εταιρεία λειτουργίας και διαχείρισης του μεταφορικού μέσου Thema.

Ο λόγος των δωρεάν μετακινήσεων είναι «για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού ενόψει των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων στο κέντρο της πόλης» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, διευκρινίζεται ότι σήμερα για τρεισήμιση ώρες, έως και τις 15:00, θα παραμείνει κλειστός ο σταθμός του μετρό «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», κατόπιν ενημέρωσης των αστυνομικών αρχών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Ελλάδα / Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε στα Ιωάννινα και 40 ημέρες μετά εντοπίστηκε νεκρός σχεδόν 800 μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή που φοιτούσε
LIFO NEWSROOM
Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Ελλάδα / Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Η εξέταση της μάρτυρα από τον εισαγγελέα πήρε ιδιαίτερη τροπή όταν της ζητήθηκαν λεπτομέρειες για το περιστατικό. Ο διάλογος που ακολούθησε προκάλεσε αντιδράσεις
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης από Σαντορίνη:

Ελλάδα / Μητσοτάκης από Σαντορίνη: Καλύτερα να προλαμβάνουμε γεγονότα παρά να τρέχουμε να τα αντιμετωπίσουμε

«Να διαβεβαιώσω για ακόμα μία φορά τους κατοίκους που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι στο πλευρό τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM