Θεσσαλονίκη: Μητέρα και γιος εξωθούσαν 22χρονη στην πορνεία

Θεσσαλονίκη: Μητέρα και γιος εξωθούσαν 22χρονη στην πορνεία Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Μητέρα και γιος κατηγορούνται ότι εξωθούσαν στην πορνεία μία 22χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Η 46χρονη και ο 27χρονος γιος της, υπήκοοι Βουλγαρίας, υποχρέωναν την κοπέλα με απειλές να συνευρίσκεται με πελάτες στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα στην περιοχή των Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη, κρατώντας μετά, όλες τις εισπράξεις της. Σε βάρος των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, ενώ η μητέρα κρατείται για διοικητικούς λόγους.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία της 22χρονης στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Όπως κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα που επίσης κατάγεται από τη Βουλγαρία, οι δράστες την προσέγγισαν στην πατρίδα της και την έπεισαν να εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη για να εργαστεί δήθεν σε κατάστημα εστίασης της πόλης. Όταν έφτασε όμως στην Ελλάδα ξεκίνησε ο «εφιάλτης» της, όπως κατήγγειλε, που διήρκεσε για ένα χρόνο, από τις αρχές του 2023 έως τις αρχές του επόμενου έτους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Ελλάδα / Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Σε μια εποχή ραγδαίων μετατοπίσεων, στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αλλά και του «The Upfront Initiative», της πρωτοβουλίας της LiFO και της Tsomokos, σημαντικοί καλεσμένοι υπογράμμισαν τη σημασία των θεμάτων συμπερίληψης, ποικιλομορφίας και ισότητας (DEI) στον χώρο εργασίας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Ελλάδα / Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Η ΕΛΜΕ Λασιθίου έκανε λόγο για «ύβρη κατά της δημοκρατίας» και εξήρε την απόφαση της επιτροπής του φεστιβάλ να τιμήσει το σχολείο με έπαινο για την ελεύθερη έκφραση
LIFO NEWSROOM
Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Ελλάδα / Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Παρά την αρχική του στάση, κατά τη σημερινή απολογία του ενώπιον του ανακριτή φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της προσωρινής του κράτησης
LIFO NEWSROOM