Θεσσαλονίκη: «Τον μπέρδεψα με τον άντρα μου», λέει η 71χρονη που μαχαίρωσε τον γιο της

Θεσσαλονίκη: «Τον μπέρδεψα με τον άντρα μου», λέει η 71χρονη που μαχαίρωσε τον γιο της Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC / Αρχείου
0

Στις αρχές απολογήθηκε η 71χρονη γυναίκα που φέρεται να μαχαίρωσε τον γιο της τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα στο σπίτι τους στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thestival, η ηλικιωμένη που κατηγορείται ότι τραυμάτισε σοβαρά τον 44χρονο γιο της, ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι «τον μπέρδεψε με τον σύζυγό της» και ότι «τον χτύπησε κατά λάθος με το νύχι της στο κεφάλι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί, που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι, εντόπισαν στον νεροχύτη της κουζίνας τρία μαχαίρια και ένα ψαλίδι με ίχνη αίματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας όπου η 71χρονη κοιμόταν στο σαλόνι μαζί με τον γιο της. Ο σύζυγός της κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο. Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 71χρονη πάσχει από βαριά κατάθλιψη και το τελευταίο διάστημα είχε διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM