Τραμ: Το υπουργείο εξετάζει να λειτουργήσει ξανά τη γραμμή Νέος Κόσμος - Σύνταγμα

Τραμ: Το υπουργείο εξετάζει να λειτουργήσει ξανά τη γραμμή Νέος Κόσμος - Σύνταγμα Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Μετά από έναν χρόνο διακοπής λειτουργίας της γραμμής του τραμ Νέος Κόσμος - Σύνταγμα, το υπουργείο Υποδομών φέρεται να εξετάζει την επαναφορά της.


Σύμφωνα με το Έθνος, στην άρση της διακοπής της λειτουργίας του τραμ, στο τμήμα από τον Νέο Κόσμο έως το Σύνταγμα, η οποία ισχύει εδώ και περίπου έναν χρόνο, προσανατολίζεται να προχωρήσει εντός του φθινοπώρου το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο θέτει το ζήτημα ψηλά στην ατζέντα με βασικό επιχείρημα ότι η μη κυκλοφορία του μέσου στο συγκεκριμένο τμήμα ουσιαστικά ακυρώνει την ύπαρξή του.

Πηγές του υπουργείου σημειώνουν ότι δεν τίθενται ζητήματα στατικότητας ή διάρκειας ζωής του έργου, τονίζοντας ότι οι απαιτούμενες παρεμβάσεις δεν διαφέρουν πολύ από τη συντήρηση των περισσότερων γεφυρών στην Ελλάδα και μπορούν να γίνουν ακόμα και εν λειτουργία του μέσου, με προτεραιότητα όμως την ασφάλεια του επιβατικού κοινού. 

Σημειώνουν επίσης ότι στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει δεν έχει ολοκληρωθεί κάποια αποκατάσταση. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν αμέσως μετά την τεχνική έκθεση που θα ετοιμαστεί ύστερα από σύσκεψη που θα γίνει τον Οκτώβριο στο υπουργείο με τη συμμετοχή της Αττικό Μετρό και της ΣΤΑΣΥ (εταιρεία λειτουργίας του τραμ) και σε συνεννόηση με όλους τους συναρμόδιους φορείς. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Ελλάδα / Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Σε μια εποχή ραγδαίων μετατοπίσεων, στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αλλά και του «The Upfront Initiative», της πρωτοβουλίας της LiFO και της Tsomokos, σημαντικοί καλεσμένοι υπογράμμισαν τη σημασία των θεμάτων συμπερίληψης, ποικιλομορφίας και ισότητας (DEI) στον χώρο εργασίας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Ελλάδα / Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Η ΕΛΜΕ Λασιθίου έκανε λόγο για «ύβρη κατά της δημοκρατίας» και εξήρε την απόφαση της επιτροπής του φεστιβάλ να τιμήσει το σχολείο με έπαινο για την ελεύθερη έκφραση
LIFO NEWSROOM
Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Ελλάδα / Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Παρά την αρχική του στάση, κατά τη σημερινή απολογία του ενώπιον του ανακριτή φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της προσωρινής του κράτησης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια