Τραυματισμοί παιδιών από βεγγαλικά μετά την Ανάσταση-Ακρωτηριασμοί και εγκαύματα

Τραυματισμοί παιδιών από βεγγαλικά Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Δεν έλειψαν και φέτος οι τραυματισμοί παιδιών από βεγγαλικά κατά την διάρκεια των εορτασμών για την Ανάσταση. 

O θλιβερός απολογισμός ήταν τρία παιδιά από Ρόδο, Αγκίστρι και Σύμη , τα οποία τραυματίστηκαν βαριά από κροτίδες το βράδυ της Ανάστασης.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στο Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» διακομίστηκε λίγο μετά την Ανάσταση ένα αγόρι 14 ετών από το Αγκίστρι. με πολλαπλά εγκαύματα από κροτίδα και ακρωτηριασμό δακτύλων του αριστερού άνω άκρου και τραυματισμό του δεξιού άνω άκρου. Ο 14χρονος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην πλαστική χειρουργική του νοσοκομείου. Το χειρουργείο πήγε καλά και το παιδί είναι κατά τα άλλα καλά στην υγεία του.

Στο Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε επίσης τα ξημερώματα μετά από αεροδιακομιδή και ένα 13χρονο αγόρι από τη Σύμη, το οποίο υπέστη μερικό ακρωτηριασμό δαχτύλων στο δεξί χέρι και τραύμα στο πρόσωπο εξαιτίας κροτίδας. 

Επίσης με εγκαύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου χθες το βράδυ ένα 7χρονο κορίτσι, που τραυματίστηκε από βεγγαλικό στο χωριό Μαλώνα.

Τέσσερις τραυματίες από βεγγαλικά στο Λεωνίδιο Αρκαδίας

Σοβαρό ατύχημα με βεγγαλικά λίγο μετά την Ανάσταση σημειώθηκε και στο Λεωνίδιο Αρκαδίας. Τέσσερις νεαροί άνδρες τραυματίστηκαν στην προσπάθεια τους να πυροδοτήσουν βεγγαλικά στην ενορία του Αγίου Βασίλειου Λεωνιδίου.

Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου για τις πρώτες βοήθειες. Οι δυο από αυτούς διακομίστηκαν στην Τρίπολη αφού φέρουν εγκαύματα στα χέρια και το στήθος.

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες ρουκέτες στη Χίο

 Τέλος όπως αναφέρει η αστυνομία χθες στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου εντόπισαν κρυμμένες σε ρέμα στην ευρύτερη περιοχή του Βροντάδου στη Χίο, συνολικά 479 αυτοσχέδιες ρουκέτες.

Οι ρουκέτες κατασχέθηκαν, ενώ για τη συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο βρέθηκαν δύο άτομα που εργάζονταν ως εθελοντές, καθώς και άτομα, τα οποία διέμεναν και ακολουθούσαν πρόγραμμα απεξάρτησης
LIFO NEWSROOM