Τρίπολη: Συνελήφθη δόκιμος ειδικός φρουρός για ενδοοικογενειακή βία

Τρίπολη: Συνελήφθη δόκιμος ειδικός φρουρός για ενδοοικογενειακή βία Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Συνελήφθη δόκιμος ειδικός φρουρός στην Τρίπολη μετά από καταγγελία του πεθερού του για βία σε βάρος του.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο χωριό Τροπαιούχος Φλώρινας. Ο 25χρονος δόκιμος ειδικός φρουρός, μέσα στο σπίτι του, σύμφωνα με την καταγγελία, χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο τον 59χρονο πεθερό του.

Το θύμα ενημέρωσε την Αστυνομία για την επίθεση, και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Φλώρινας με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του νεαρού. Όπως διαπιστώθηκε ο 25χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν και πάλι για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου που είχε, όπως και το όπλο του αφαιρέθηκαν στις 17 Ιανουαρίου του 2025.

Ο δράστης αναζητήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, αλλά δεν εντοπίστηκε. Χθες το μεσημέρι ο 25χρονος εμφανίστηκε στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής βίας του Αστυνομικού Τμήματος Τρίπολης, όπου και συνελήφθη. Έγινε η μεταγωγή του στη Φλώρινα και με την κατηγορία του «Νόμου Περί ενδοοικογενειακής βίας», ο δόκιμος ειδικός φρουρός οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Φλώρινας.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Ελλάδα / Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Σε μια εποχή ραγδαίων μετατοπίσεων, στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αλλά και του «The Upfront Initiative», της πρωτοβουλίας της LiFO και της Tsomokos, σημαντικοί καλεσμένοι υπογράμμισαν τη σημασία των θεμάτων συμπερίληψης, ποικιλομορφίας και ισότητας (DEI) στον χώρο εργασίας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Ελλάδα / Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Η ΕΛΜΕ Λασιθίου έκανε λόγο για «ύβρη κατά της δημοκρατίας» και εξήρε την απόφαση της επιτροπής του φεστιβάλ να τιμήσει το σχολείο με έπαινο για την ελεύθερη έκφραση
LIFO NEWSROOM
Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Ελλάδα / Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Παρά την αρχική του στάση, κατά τη σημερινή απολογία του ενώπιον του ανακριτή φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της προσωρινής του κράτησης
LIFO NEWSROOM