Ξάνθη: Πέθανε 39χρονος ανθυπολοχαγός

Ξάνθη: Πέθανε 39χρονος ανθυπολοχαγός Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Στέλεχος του Στρατού Ξηράς, σε ηλικία 39 ετών, έχασε τη ζωή του την Παρασκευή (8/3) στην Ξάνθη.

Ο ανθυπολοχαγός Μουσικού Τ.Μ, ο οποίος υπηρετούσε στο Δ’ Σώμα Στρατού, φέρεται να κατέρρευσε μετά την ολοκλήρωση αξονικής τομογραφίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, πιθανόν από ανακοπή, σύμφωνα με το kranosgr.com.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Λίγες ημέρες νωρίτερα στον Βόλο, 48χρονος Ανθυπασπιστής του στρατού έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στις Αλυκές, μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου. Όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ