Υπόθεση Κολωνού: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

Υπόθεση Κολωνού: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης από τις φυλακές Κορυδαλλού η μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, έπειτα από την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με την οποία καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 41 χρόνια ο Ηλίας Μίχος.

Πριν από λίγα λεπτά η μητέρα της 12χρονη έφυγε από τις φυλακές Κορυδαλλού, και σύμφωνα με πληροφορίες της δικηγόρου της 12χρονης, με κάποιο τρόπο θα συναντηθούν. Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της 12χρονης έχει χάσει την επιμέλεια των παιδιών της. Συγκεκριμένα την επιμέλεια δύο εκ των παιδιών της, την έχει η θεία τους και των υπόλοιπων τεσσάρων η γιαγιά τους.

«Χρειάζονται νέες διαδικασίες για να πάρει ξανά την επιμέλεια της 12χρονης η μητέρα της. Η πρώτη αντίδραση ήταν ότι χάρηκε πάρα πολύ το παιδί, συγκινήθηκε, έκλαιγε, ήταν χαρούμενο. Μόλις βγει από τη φυλακή με κάποιο τρόπο θα βρεθούνε. Αυτή τη στιγμή η επιμέλεια είναι στη θεία των δύο παιδιών και των τεσσάρων στη γιαγιά», σημείωσε μιλώντας χθες σε εκπομπή του Αντ1, η κα Αναστασία Ταραχοπούλου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερέας καταδικάστηκε για βιασμό ανήλικης σε χωριό της Άρτας- Την κακοποίησε και μέσα σε εκκλησία

Ελλάδα / Ιερέας καταδικάστηκε για βιασμό ανήλικης σε χωριό της Άρτας- Την κακοποίησε και μέσα σε εκκλησία

Ο 72χρονος ιερέας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για σκευωρία και στοχοποίησή του, χωρίς ωστόσο να δώσει πειστική εξήγηση για τους λόγους που θα οδηγούσαν στην καταγγελία σε βάρος του
LIFO NEWSROOM