Κυκλοφόρησε η νέα LiFO - Τώρα δωρεάν στην πόρτα σας, με ένα μόνο κλικ!

Κυκλοφόρησε η νέα LiFO - Τώρα δωρεάν στην πόρτα σας, με ένα μόνο κλικ! Facebook Twitter
LiFO 643 - Επιτέλους ανοίγουν τα θερινά σινεμά!
0

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της LiFO που, εκτός από τα σημεία διανομής, μπορείτε πλέον να το παραλάβετε δωρεάν (χρέωση μόνο για τα έξοδα αποστολής), στην πόρτα σας, με ένα απλό κλικ.

  

Διαβάστε ένα μεγάλο αφιέρωμα στα θερινά σινεμά που ανοίγουν μετά την καραντίνα, την επιστροφή των drive in, τις νέες ταινίες και τις επανεκδόσεις που θα προβληθούν φέτος, και αναμνήσεις από τους θερινούς κινηματογράφους που χαρακτηρίζουν μια ολόκληρη εποχή.

Συνεντεύξεις: Η αρχαιολόγος Ντόρα Βασιλικού αφηγείται της ζωή και το έργο της, ως Αθηναία της εβδομάδας. Μιλούν επίσης ο διάσημος σεφ Πάνος Ιωαννίδης και ο Παντελής Δημητριάδης από τα Παιδιά της Παλαιότητας.

Ακόμα, εντυπώσεις από την αναγεννημένη πλατεία Ομονοίας, το πολύ ξεχωριστό ιαπωνικό περίπτερο του Βυζαντινού μουσείου, νέα πρόσωπα στην ελληνική μουσική, οι εκθέσεις στις γκαλερί που ανοίγουν και η «Υπογαία» του Ρόμπερτ Μακφάρλαν, το βιβλίο της εβδομάδας.

Δωρεάν αποστολή στο σπίτι σας μέσω του LiFO shop―  κάντε κλικ εδώ.

 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«I love Lucy»: Οργή, αλκοόλ, χρήμα, ξύλο και απιστίες πίσω από το πιο διάσημο οικογενειακό σόου του κόσμου

Σαν σήμερα / Λουσίλ Μπολ: Η πιο αξιολάτρευτη νοικοκυρά της Αμερικής ήταν μια απάτη

Σαν σήμερα το 1989 πεθαίνει η Αμερικανίδα ηθοποιός Λουσίλ Μπολ, πρωταγωνίστρια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «I love Lucy». Αν και λατρεύτηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, η πραγματικότητα πίσω από το «Καλύτερο τηλεοπτικό σόου όλων των εποχών» ήταν γεμάτη βία, αλκοόλ και απιστίες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

TV & Media / Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

Η διευθύντρια της δημόσιας τηλεόρασης στη Σλοβενία, ζητά εξηγήσεις από την EBU για άνιση μεταχείριση στα κράτη-μέλη της, συγκρίνοντας τη διαγραφή της Ρωσίας με τη συνεχιζόμενη παρουσία του Ισραήλ στον διαγωνισμό
LIFO NEWSROOM
Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

TV & Media / Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει ερωτήματα για το πώς η εξουσία, τα χρήματα, ο σεξισμός και η σιωπή λειτούργησαν προστατευτικά για έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της showbiz
LIFO NEWSROOM