Air: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον -Η ιστορία των Air Jordan

Ο Μπεν Άφλεκ στην ταινία Air Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Air» κυκλοφόρησε και πρόκειται για την πρώτη ταινία της εταιρείας παραγωγής των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον.

Η πολυαναμενόμενη ταινία επικεντρώνεται στη συνεργασία, που άλλαξε το παιχνίδι, μεταξύ του Μάικλ Τζόρνταν και του τμήματος μπάσκετ της Nike. Αν και η απροσδόκητη συνεργασία προκάλεσε ανησυχία και δισταγμό, η εταιρεία έφερε επανάσταση στον κόσμο του αθλητισμού με το brand Air Jordan.

«Αυτή η συγκινητική ιστορία ακολουθεί το στοίχημα που έμελλε να καθορίσει την καριέρα μιας αντισυμβατικής ομάδας, το ασυμβίβαστο όραμα μιας μητέρας που γνωρίζει την αξία του τεράστιου ταλέντου του γιου της και το φαινόμενο του μπάσκετ που θα γινόταν ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών», αναφέρει η περιγραφή της ταινίας.

Ο Μπεν Άφλεκ υποδύεται το στέλεχος της Nike, Σόνι Βακάρο, και ο Ματ Ντέιμον τον συνιδρυτή της εταιρείας, Φιλ Νάιτ. 

Στο πλευρό τους πρωταγωνιστούν επίσης οι Βαϊόλα Ντέιβις, Τζέισον Μπέιτμαν, Κρις Μασίνα, Μάθιου Μάχερ, και Κρις Τάκερ.

Η παραγωγή σηματοδοτεί την επιστροφή του Μπεν Άφλεκ στη σκηνοθεσία μετά το Live by Night του 2016 και το Argo του 2012 που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Βίντεο: Το τρέιλερ του Air των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον

Το «Air» θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου σε περισσότερες από 3.000 κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη μέσω streaming.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«I love Lucy»: Οργή, αλκοόλ, χρήμα, ξύλο και απιστίες πίσω από το πιο διάσημο οικογενειακό σόου του κόσμου

Σαν σήμερα / Λουσίλ Μπολ: Η πιο αξιολάτρευτη νοικοκυρά της Αμερικής ήταν μια απάτη

Σαν σήμερα το 1989 πεθαίνει η Αμερικανίδα ηθοποιός Λουσίλ Μπολ, πρωταγωνίστρια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «I love Lucy». Αν και λατρεύτηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, η πραγματικότητα πίσω από το «Καλύτερο τηλεοπτικό σόου όλων των εποχών» ήταν γεμάτη βία, αλκοόλ και απιστίες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

TV & Media / Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

Η διευθύντρια της δημόσιας τηλεόρασης στη Σλοβενία, ζητά εξηγήσεις από την EBU για άνιση μεταχείριση στα κράτη-μέλη της, συγκρίνοντας τη διαγραφή της Ρωσίας με τη συνεχιζόμενη παρουσία του Ισραήλ στον διαγωνισμό
LIFO NEWSROOM
Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

TV & Media / Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει ερωτήματα για το πώς η εξουσία, τα χρήματα, ο σεξισμός και η σιωπή λειτούργησαν προστατευτικά για έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της showbiz
LIFO NEWSROOM