Air: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον -Η ιστορία των Air Jordan

Ο Μπεν Άφλεκ στην ταινία Air Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Air» κυκλοφόρησε και πρόκειται για την πρώτη ταινία της εταιρείας παραγωγής των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον.

Η πολυαναμενόμενη ταινία επικεντρώνεται στη συνεργασία, που άλλαξε το παιχνίδι, μεταξύ του Μάικλ Τζόρνταν και του τμήματος μπάσκετ της Nike. Αν και η απροσδόκητη συνεργασία προκάλεσε ανησυχία και δισταγμό, η εταιρεία έφερε επανάσταση στον κόσμο του αθλητισμού με το brand Air Jordan.

«Αυτή η συγκινητική ιστορία ακολουθεί το στοίχημα που έμελλε να καθορίσει την καριέρα μιας αντισυμβατικής ομάδας, το ασυμβίβαστο όραμα μιας μητέρας που γνωρίζει την αξία του τεράστιου ταλέντου του γιου της και το φαινόμενο του μπάσκετ που θα γινόταν ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών», αναφέρει η περιγραφή της ταινίας.

Ο Μπεν Άφλεκ υποδύεται το στέλεχος της Nike, Σόνι Βακάρο, και ο Ματ Ντέιμον τον συνιδρυτή της εταιρείας, Φιλ Νάιτ. 

Στο πλευρό τους πρωταγωνιστούν επίσης οι Βαϊόλα Ντέιβις, Τζέισον Μπέιτμαν, Κρις Μασίνα, Μάθιου Μάχερ, και Κρις Τάκερ.

Η παραγωγή σηματοδοτεί την επιστροφή του Μπεν Άφλεκ στη σκηνοθεσία μετά το Live by Night του 2016 και το Argo του 2012 που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Βίντεο: Το τρέιλερ του Air των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον

Το «Air» θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου σε περισσότερες από 3.000 κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη μέσω streaming.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

TV & Media / Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνήθως τοποθετούν χώρες, όπως η Σουηδία, μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών στις αποδόσεις στοιχημάτων της Eurovision, ακόμη και πριν επιλέξουν τα τραγούδια ή τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν τη νίκη
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM