To περιοδικό New York κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στα μπέργκερς και εξετάζει πώς το ταπεινό αυτό γεύμα κατάφερε από street food, να κατακτήσει τις κουζίνες όλου του κόσμου.
Για το εξώφυλλο του περιοδικού ζητήθηκε από τον διακεκριμένο νεοϋορκέζο γλύπτη Carl D'Alvia να συνθέσει ένα έργο που θα ταίριαζε στο αφιέρωμα. Εκείνος με τη σειρά του ζήτησε τη βοήθεια της γνωστής food stylist Victoria Granof και μετά από αυτή τη συνεργασία στο νέο εξώφυλλο του New York Magazine φιγουράρει ένα γλυπτό σε σχήμα κεφαλιού βοδιού από μοσχαρίσιο κιμά.
Το magculture.com χαρακτήρισε το εξώφυλλο ενοχλητικό, αλλά ο κριτικός τέχνης και συντάκτης του περιοδικού μοιράζεται την εικόνα στο Twitter με ενθουσιασμό.
Carl D'Alvia's incredible meat sculpture COVER of current @NYMag! #ThisSculptureIsOnFire pic.twitter.com/4jYi6hAZ6F
— Jerry Saltz (@jerrysaltz) June 2, 2015
σχόλια