Επιστρέφει το Six Feet Under; Το HBO έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις

Επιστρέφει το Six Feet Under; Το HBO έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις Facebook Twitter
0

Την επιστροφή της σειράς Six Feet Under φαίνεται πως επιθυμεί το HBO.

Η πλατφόρμα φέρεται να βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο επαναφοράς της δημοφιλούς σειράς, όπως μεταδίδουν αποκλειστικές πληροφορίες του Variety.

Προς το παρόν, βέβαια, δεν υπάρχει επαφή με κάποιον σεναριογράφο, ούτε η πλοκή έχει αποφασιστεί - κάτι που σημαίνει ότι είναι άγνωστο εάν η νέα σειρά θα sequel, remake ή κάτι άλλο. Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί, ακόμη.

Επιστρέφει το Six Feet Under; Το HBO έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις Facebook Twitter

Ο δημιουργός της πρωτότυπης σειράς Άλαν Μπαλ και οι παραγωγοί Μπομπ Γκρίνμπλατ και Ντέιβιντ Τζανολάρι είναι σε επαφές με την παραγωγή του νέου έργου. Προς το παρόν, δεν είναι σαφές εάν το έργο θα προχωρήσει πέρα από τη φάση των συζητήσεων, δεδομένου ότι το φινάλε της αρχικής σειράς θεωρείται ένα από τα καλύτερα και πιο οριστικά όλων των εποχών.

Το Six Feet Under προβλήθηκε από το 2001 έως το 2005 για πέντε σεζόν και 63 επεισόδια. Η σειρά ακολουθούσε τις ζωές της οικογένειας Fisher και των συνεργατών της στη λειτουργία ενός γραφείου τελετών στο Λος Άντζελες.

Θεωρείται από πολλούς ως μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές όλων των εποχών, λαμβάνοντας συνολικά 53 υποψηφιότητες για Emmy, κερδίζοντας εννέα. Η σειρά κέρδισε επίσης πολλές Χρυσές Σφαίρες, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης δραματικής σειράς το 2002. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: ««Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

TV & Media / Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: «Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

Η Δώρα Χρυσικού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία συμμετείχε σε ηλικία 14 ετών, υποδυόμενη την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι
LIFO NEWSROOM