Η Μαρία Κορινθίου απαντά για την φωτό δίπλα στην Παναγία: «Θα κατακριθώ επειδή έχω πλούσιο ντεκολτέ»

Η Μαρία Κορινθίου δίπλα στην Παναγία Facebook Twitter
Instagram
0

Για τα σχόλια που την κατέκριναν επειδή πόζαρε δίπλα σε ζωγραφιά της Παναγίας μίλησε η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που είχε γυριστεί πριν νοσήσει με κορωνοϊό, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα σχολίασαν οι χρήστες των social media σχετικά με την φωτογράφισή της.

«Είχα κάνει φωτογράφηση για τη σειρά ρούχων που έχω σε μία καφετέρια. Εκεί η διακόσμηση ήταν μεξικάνικη. Σε μια γωνιά υπήρχε μια ζωγραφιά της Μαντόνας και γιατί το λέω όχι Παναγία, και Μαντόνα, το ίδιο πράγμα είναι, γιατί ήταν η απεικόνιση της καθολικής Παναγίας. Ήταν σε μια καφετέρια, δεν ήταν διαβασμένη, δεν υπήρχαν σταυροί. Πιάστηκαν από την εικόνα, ντροπή μου, ότι βγήκα πάλι γυμνή κλπ. Σαν δεν ντρέπομαι που φωτογραφίζομαι έτσι δίπλα στην Παναγία», είπε.
 

«Θα κατακριθώ επειδή έχω πλούσιο ντεκολτέ και δεν πρέπει να φοράω, ας πούμε, τον σταυρό μου. Θα το πω πολύ ωμά προκαλώ γιατί έχω μεγάλο στήθος. Τι να κάνουμε δηλαδή, τώρα; Εγώ έχω πολύ μεγάλη σχέση με τα Θεία, έχω αδυναμία στην Παναγία. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπορεί να έχω κάνει κάποια project. Δεν το καταλαβαίνω, είμαι σε μια καφετέρια. Είναι υπερβολή και ανούσιο. Ξέρω ακριβώς πώς πρέπει να μιλήσω και τι πρέπει να κάνω για να προκαλέσω. Δεν το κάνω, δεν θέλω να το κάνω και δεν με ενδιαφέρει», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός μίλησε για το καλοκαίρι που πέρασε, αλλά και τα όσα έντονα αισθάνθηκε ψυχολογικά. «Έχω ηρεμήσει πολύ, είμαι πολύ καλά», είπε και πρόσθεσε: «Αισθανόμουν μια έντονη αλλαγή μέσα μου. Πατήθηκε αυτό το κουμπί. Κάθε φορά υπάρχει μια κομβική ψυχολογική στιγμή στον καθένα μας. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου με καλό τρόπο».

«Στη ζωή μου με ενοχλεί η ρουτίνα και η καθημερινότητα, όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Δεν μου αρέσει να βολευόμαστε. Είμαι στη φάση της ζωής μου που κάνω 100% αυτό που θέλω. Θέλω να γεμίζει την ψυχή μου γιατί μια ζωή την έχουμε», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

White Lotus: Όλοι μιλούν σήμερα για τον συγκλονιστικό queer μονόλογο του Sam Rockwell

TV & Media / White Lotus: Όλοι μιλούν σήμερα για τον αποκαλυπτικό queer μονόλογο του Sam Rockwell

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, δίνει μία απίστευτη ερμηνεία σε έναν μονόλογο για την ταυτότητα φύλου, το queerness και το ταξίδι αυτοανακάλυψης που γράφει ήδη ιστορία και θα μείνει - SPOILER ALERT.
LIFO NEWSROOM
Γιατί έφυγα από την Ουάσιγκτον Ποστ

Τι διαβάζουμε σήμερα / Γιατί έφυγα από την Ουάσιγκτον Ποστ

Μετά από σαράντα χρόνια στην εφημερίδα, η αρθρογράφος γνώμης της Washington Post Ρουθ Μάρκους υπέβαλλε προχθές την παραίτησή της και εξηγεί στο κείμενο που δημοσιεύεται στο New Yorker γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.
THE LIFO TEAM
Δημήτρης Οικονόμου: Απαράδεκτη η φράση για τους ανάπηρους, ζητούμε συγγνώμη

TV & Media / Δημήτρης Οικονόμου: Απαράδεκτη η φράση για τους ανάπηρους, ζητούμε συγγνώμη

«Ειπώθηκε μία φράση, η οποία ήταν λάθος 100%, δεν έπρεπε να ειπωθεί με τον τρόπο που ειπώθηκε, γιατί αναπαράγει στερεότυπα για τη μη ισότιμη μεταχείριση των αναπήρων», δήλωσε ο δημοσιογράφος του Σκάι
LIFO NEWSROOM