Μητρόπουλος: Βασανιστική η χθεσινή διαδικασία για την ΕΡΤ

Μητρόπουλος: Βασανιστική η χθεσινή διαδικασία για την ΕΡΤ Facebook Twitter
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC
4

«Βασανιστική» χαρακτήρισε τη χθεσινή διαδικασία της ακρόασης στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής έκανε λόγο για «παιδαριώδη ερωτήματα» που τέθηκαν στα μέλη του νέου δ.σ. της ΕΡΤ. «Χθες ζήσαμε μια μακρά διαδικασία, περιττή, βασανιστική για ανθρώπους και αξιοπρέπειες που δεν έπρεπε να κρατήσει έντεκα σχεδόν ώρες, για κάτι ερωτήσεις που έπρεπε να είχαν αποφευχθεί σε κάθε περίπτωση», τόνισε μιλώντας το πρωί στον Βήμα FM.

 «Άνθρωποι με αξιοπρέπεια, οι οποίοι ενδεχομένως να είχαν κάνει λάθη κλπ., αλλά να μπαίνουν από Έλληνες βουλευτές σε αυτή τη διαδικασία, με αυτά τα παιδαριώδη ερωτήματα; Προς τι αυτά τα ερωτήματα; Εγώ δεν ξέρω αν άντεχα, αν ήμουν σε παρόμοια θέση, να κρίνομαι για κάτι σαν αυτό που κρίθηκαν η κυρία και οι κύριοι, δεν ξέρω αν άντεχαν», τόνισε ο κ. Μητρόπουλος.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

TV & Media / Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνήθως τοποθετούν χώρες, όπως η Σουηδία, μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών στις αποδόσεις στοιχημάτων της Eurovision, ακόμη και πριν επιλέξουν τα τραγούδια ή τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν τη νίκη
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM