Ο Γιώργος Γεωργίου: περί ζωής και καψούρας

Ο Γιώργος Γεωργίου: περί ζωής και καψούρας Facebook Twitter
2

Tο '85 χώρισα από έναν μεγάλο έρωτα που με τσάκισε και, ως συνήθως, εκεί που χαλάνε τα αισθηματικά, σε πάει με χίλια η δουλειά

 

Οι γονείς σου ήταν άνθρωποι που πάλευαν για τη ζωή;
Εντάξει, δεν έρεε το χρήμα, αλλά δεν είχα και φοβερές στερήσεις. Ο πατέρας μου ήταν σαράντα χρόνια σερβιτόρος στο Zonars. Με την μάνα μου ήταν πολύ δεμένοι. Ό,τι έβγαζε τα έδινε στην μάνα μου και αυτή έκανε τα κουμάντο. Αυτός ήταν πρόβατο. Ό,τι έλεγε εκείνη γινόταν. Αλλά κάπως έτσι μαλάκες είμαστε οι άντρες προκειμένου να μην μας πρήζουν οι γυναίκες, τις αφήνουμε να νομίζουν ότι έχουν το κουμάντο, και τελικά το έχουν.

Ξεκίνησες νομίζω από ρεπορτάζ Ολυμπιακού, αν έχω ενημερωθεί σωστά;
Καλά στα είπανε, ναι από τον Ολυμπιακό ξεκίνησα.

Και τον αγάπησες στην πορεία;
Ούτε τον Ολυμπιακό συμπαθώ ούτε τον Παναθηναϊκό, είναι οι βρυκόλακες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Να μην το γράψω αυτό;
Φυσικά και να το γράψεις. Βαμπίρ κανονικά, έχουν χαλάσει αυτό το ωραίο άθλημα. Δεν βλέπουμε πια ωραία μπάλα στην Ελλάδα και φταίνε αυτοί.

Άρα το πράγμα είχε αρχίσει να πηγαίνει τρελά;
Ναι, το ’85 χώρισα από έναν μεγάλο έρωτα που με τσάκισε και, ως συνήθως, εκεί που χαλάνε τα αισθηματικά, σε πάει με χίλια η δουλειά.

Ο Γιώργος Γεωργίου: περί ζωής και καψούρας Facebook Twitter
Εντάξει, έχω φάει μεγάλο ψαλίδι όπως όλοι, αλλά τα καταφέρνω, δεν μπορώ να κλαίγομαι. Ακόμα είμαι καλοπληρωμένος, αλλά έχουν μεγαλώσει και τα έξοδα. Στη ζωή, τελικά, όσα και να βγάζεις τόσα χαλάς και πάλι μέσα είσαι.

Έχεις κάνει δυο γάμους;
Το ’97 γνώρισα στο κανάλι την Ευγενία, και αυτή δημοσιογράφος. Σήμερα είμαι 62 χρονών και με τη δεύτερη γυναίκα μου είχαμε 24 χρόνια διαφορά. Αλλά από τότε που βρήκα αυτό το κορίτσι τι να πω, ήταν πολύ γουρλού. Τα πράγματα απογειώθηκαν. Δηλαδή καλά πήγαιναν, αλλά μετά από αυτήν έπιασα ταβάνι. Τι ταβάνι, ουρανό!

Υπάρχουν και κατσικοπόδαρες γκόμενες δηλαδή;
Υπάρχουν αυτό που λένε γυναίκες-λαχείο, αλλά και άλλες που είναι δηλητήριο και σε τραβάνε στον πάτο.

Και αυτό το τυχερό και τόσο νεότερο κορίτσι το ερωτεύτηκες σφόδρα;
Όχι.

Τώρα με έστειλες. Περίμενα σίγουρο ναι. Όχι; Έτσι να το γράψω αυτό ;
Και δεν το γράφεις. Έρωτα είχα για την πρώτη μου γυναίκα, τη Μαρία. Η Μαρία ήταν η καψούρα μου η μεγάλη. Στη ζωή δεν τρως πολλές καψούρες.

Ποια η διαφορά της αγάπης με τον έρωτα;
Το σεξ.

Δηλαδή;
Όταν αγαπάς, το σεξ πάει λίγο στην πάντα. Δεν εμπνέεσαι ακριβώς. Η αγάπη είναι άλλο πράγμα, σέβεσαι τον άλλον, μπορεί να πέρας και καλά, αλλά δεν σε πιάνει αυτή η λύσσα του έρωτα.

Πόσο σου κράτησε η καψούρα;
Αν δεν πετάγεσαι και ακούσει την ιστορία, θα καταλάβεις. Εδώ θα σου πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ δημόσια. Όταν ήταν να παντρευτώ, χτυπάει το τηλέφωνο στον Φίλαθλο και ακούω ένα «έλα» κοφτό. Μόνο η Μαρία έλεγε έτσι το έλα και μου ζητάει να τη συναντήσω.

Ο Γιώργος Γεωργίου: περί ζωής και καψούρας Facebook Twitter

Δεν είχατε διατηρήσει σχέσεις;
Μόνο τυπικές, μιλούσαμε μόνο για το παιδί, αλλά ήμασταν στα μαχαίρια και από το «έλα» κατάλαβα ότι δεν ήταν για το παιδί αυτό που ήθελε.

Σαν σαπουνόπερα ακούγεται όλο αυτό, για ρίξε επεισόδιο γιατί έχω αγωνία.
Έρχεται στη Φωκίωνος Νέγρη που ήταν το ραντεβού και ήταν μουνάρα. Μιλάμε για γυναίκα που σταματούσε η κίνηση.
 

 

 

 

TV & Media
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπέζος, Μελέτης Ηλίας και Γκοτσόπουλος θυμούνται τα Χριστούγεννα που πέρασαν στον στρατό

TV & Media / Μπέζος, Μελέτης Ηλίας και Γκοτσόπουλος θυμούνται τα Χριστούγεννα που πέρασαν στον στρατό

Οι καλεσμένοι,  Γιάννης Μπέζος, Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, μιλούν στην κάμερα της εκπομπής για τις εμπειρίες τους από τα χρόνια που υπηρέτησαν τη θητεία τους
LIFO NEWSROOM
Λαζόπουλος για Νίκο Ρωμανό: «Όλοι έχουν δικαίωμα ν' ακούγονται, ιδιαίτερα όσοι έχουν εκτίσει την ποινή τους»

TV & Media / Λαζόπουλος για Νίκο Ρωμανό: «Όλοι έχουν δικαίωμα ν' ακούγονται, ιδιαίτερα όσοι έχουν εκτίσει την ποινή τους»

«Ήταν πολύ μικρός το βράδυ που σκοτώθηκε ο φίλος του, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος» - Aιχμές για το επιλεκτικό δημόσιο βήμα που συνοδεύεται από δημοσιογραφική επιείκεια σε άλλα πρόσωπα
LIFO NEWSROOM
«Να αντισταθούμε στην κακιστοκρατία»: Μετά από 25 χρόνια, ο Πολ Κρούγκμαν αποχαιρετά τους New York Times

Media / «Να αντισταθούμε στην κακιστοκρατία»: Μετά από 25 χρόνια, ο Πολ Κρούγκμαν αποχαιρετά τους New York Times

Στην τελευταία του στήλη για την εφημερίδα ο επιφανής αρθρογράφος και κάτοχος του Νόμπελ Οικονομίας αναζητά την ελπίδα σε μια εποχή βαθιάς πικρίας και δυσαρέσκειας.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Που και που ακόμα την έχει την καλή ατάκα αλλά να ακούσεις ολόκληρη εκπομπή του δεν αντέχεται με την καμία. Σε εποχές sprint fm ήταν πολύ καλύτερος.