Παραιτήθηκε τελικά η διευθύντρια της “Le Monde”

Παραιτήθηκε τελικά η διευθύντρια της “Le Monde” Facebook Twitter
0

Παραιτήθηκε τελικά από τη διεύθυνση της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde ανακοίνωσε η Ναταλί Νουγκερέντ, που έμεινε σε αυτή τη θέση μόνο 15 μήνες εξαιτίας της συνεχούς κόντρας που είχε με τους συντάκτες.

Η Ναταλί Νουγκερέντ εξηγεί σε επιστολή της προς το Γαλλικό Πρακτορείο πως δεν έχει «πλέον τα μέσα για να ασκήσει με πληρότητα και γαλήνη» τα καθήκοντά της.

«Η βούληση ορισμένων μελών του Μοντ να μειώσουν δραστικά τις εξουσίες του διευθυντή της εφημερίδας είναι για μένα ασυμβίβαστη με τη συνέχιση της αποστολής μου», υπογραμμίζει η Νουγκερέντ σε επιστολή της προς το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η μεγάλη κόντρα ξεκίνησε το Φεβρουάριο με την ανακοίνωση προγράμματος κινητικότητας προς τα ψηφιακά μέσα και την περασμένη εβδομάδα έφτασε στο αποκορύφωμα της με την ομαδική παραίτηση δέκα αρχισυντακτών. Οι δημοσιογράφοι επικρίνουν τη 46χρονη Ναταλί Νουγκερέντ για ένα «μοναχικό» τρόπο διαχείρισης, κατηγορώντας την ότι «δεν ακούει κανένα».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ», η νέα τηλεοπτική σειρά από τον Ουμπέρτο Παζολίνι

TV & Media / «Τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ», η νέα τηλεοπτική σειρά από τον Ουμπέρτο Παζολίνι

«Αυτό που μας επιτρέπει να κάνουμε σήμερα ο Γκιούλιβερ, είναι να μιλήσουμε για την πολιτική, την απληστία, τη θέση του δυτικού ανθρώπου στον κόσμο» σημείωσε ο πολυβραβευμένος παραγωγός και σκηνοθέτης:
LIFO NEWSROOM
White Lotus: Όλοι μιλούν σήμερα για τον συγκλονιστικό queer μονόλογο του Sam Rockwell

TV & Media / White Lotus: Όλοι μιλούν σήμερα για τον αποκαλυπτικό queer μονόλογο του Sam Rockwell

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, δίνει μία απίστευτη ερμηνεία σε έναν μονόλογο για την ταυτότητα φύλου, το queerness και το ταξίδι αυτοανακάλυψης που γράφει ήδη ιστορία και θα μείνει - SPOILER ALERT.
LIFO NEWSROOM