Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του «The Man» - Πλάνα από συναυλία της στο Παρίσι

Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του «The Man» - Πλάνα από συναυλία της στο Παρίσι Facebook Twitter
0

Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «The Man» από τον δίσκο της «Lover».

Το μουσικό βίντεο του τραγουδιού δημιουργήθηκε από σκηνές της live ερμηνείας της στο Παρίσι το 2019, στην συναυλία «City of Lover».

Η 30χρονη τραγουδίστρια ερμηνεύει το τραγούδι με την συνοδεία μιας κιθάρας, ενώ οι θαυμαστές της τραγουδούν μαζί της τους στίχους και την χειροκροτούν.

Το «The Man» είναι το τέταρτο σινγκλ από τον δίσκο της, που κυκλοφόρησε το 2019, και περιλαμβάνει πολλές φεμινιστικές αναφορές, με την Τέιλορ Σουίφτ να αναρωτιέται μεταξύ άλλων στους στίχους πώς θα συμπεριφερόταν αν ήταν άντρας και δεν υποβαλλόταν συνεχώς στην εκμετάλλευση που δέχονται σήμερα οι γυναίκες.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εγκατάσταση με οικολογικές ανησυχίες στο Turbine Hall της Tate Modern

Πολιτισμός / Γιατί μας αφορά η τέχνη των Σαάμι;

Η νέα εγκατάσταση της Máret Ánne Sara –μια καλλιτέχνιδα που κατάγεται από τους αυτόχθονες Σαάμι που ζουν στο βόρειο άκρο της Σκανδιναβικής Χερσονήσου– αντανακλά το αυξημένο ενδιαφέρον για την τέχνη των αυτόχθονων πληθυσμών.
LIFO NEWSROOM
gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM