Άδωνις Γεωργιάδης: Toυ χρόνου τέτοια εποχή θα πετάμε με υδροπλάνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Toυ χρόνου τέτοια εποχή θα πετάμε με υδροπλάνα Facebook Twitter
1

Την πεποίθηση πως «του χρόνου τέτοια εποχή θα πετάμε με υδροπλάνα» εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Toυ χρόνου τέτοια εποχή θα πετάμε με υδροπλάνα, τελείωσε! Θα κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε για να πετάμε με υδροπλάνα», διεμήνυσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως «η διαφορά αυτής της κυβέρνησης είναι ότι έχουμε βαρεθεί να συζητάμε τα ίδια, θέλουμε να τα δούμε να γίνονται».

«Ήμουν υφυπουργός ανάπτυξης ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας στην κυβέρνηση Παπαδήμου το 2011, τότε κάναμε συσκέψεις στο γραφείο μου για το θέμα των υδροπλάνων. Έχουμε 2019 και κάναμε τα ίδια», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, τονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα να «μην μένουν στα χαρτιά αναπτυξιακά σχέδια, όπως αυτό».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε επίσης πως δεν έχει πρόβλημα να μιλά δημόσια και να αναλαμβάνει τέτοιου είδους πολιτικά ρίσκα επιμένοντας πως η λειτουργία δικτύου υδροπλάνων θα ξεκινήσει σε μόλις έναν χρόνο από σήμερα.

«Οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι η Ελλάδα, είναι μια χώρα στην οποία υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει το δίκτυο υδροπλάνων, διότι, δεν γίνεται να έχουμε αυτή τη χώρα, που είναι ιδανική για αυτό το μέσο το οποίο θα έδινε την δυνατότητα με πολύ λίγα χρήματα, σε πολύ λίγο χρόνο να αποκτάμε πρόσβαση σε προορισμούς που σήμερα είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτοι», δήλωσε ο ίδιος. 

Επιπλέον ανέφερε ότι έχουν γίνει συναντήσεις με επενδυτές και έχει προγραμματιστεί διυπουργική σύσκεψη για το θέμα την επόμενη εβδομάδα.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Πολιτική / Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Αντάλλαξαν απόψεις για τις περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και για τις προκλήσεις στη Συρία, στον Λίβανο και στην Ερυθρά Θάλασσα, αναφέρει το Γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Πολιτική / Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ασκείται κεντρικά, δηλώνει με έμφαση το Μαξίμου προς βουλευτές και υπουργούς που ζήτησαν αυξήσεις στους μισθούς πυροσβεστών, λιμενικών και αστυνομικών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια