Αδωνης: Αν ο ελληνικός λαός δεν ήταν αχάριστος θα είχε δώσει το όνομα του Παπασταύρου σε δρόμο (ηχητικό)

Αδωνης: Αν ο ελληνικός λαός δεν ήταν αχάριστος θα είχε δώσει το όνομα του Παπασταύρου σε δρόμο (ηχητικό) Facebook Twitter
7

Το εγκώμιο του εμπλεκόμενου στη λίστα Λαγκάρντ και στα Panama Papers Σταύρου Παπασταύρου έπλεξε ο αντιπρόεδρος της Νέας δημοκρατίας, μιλώντας το πρωί στον Alpha. Ο Γεωργιάδης είπε ότι ο Παπασταύρου ήταν ένας σκληρός διαπραγματευτής με την Τρόικα ως σύμβουλος Σαμαρά και ένας top δικηγόρος για αυτό κάποιοι πολύ πλούσιοι τον επέλεξαν ώστε να  τους στήσει offshore εταιρείες. «Όλα έγιναν εξαιτίας των μεγάλων του ικανοτήτων», τόνισε.

«Αν ο ελληνικός λαός δεν ήταν διαχρονικά αχάριστος θα έπρεπε να είχε δώσει το όνομά του σε δρόμο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση και ρωτά τον Πρόεδρο του κόμματος αν συμμερίζεται αυτές τις απόψεις.

Η ανακοίνωση:

«Το εγκώμιο του Σταύρου Παπασταύρου φρόντισε να πλέξει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,  Άδωνις Γεωργιάδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989. Αφού  εξήρε τις υψηλού επιπέδου ικανότητες του στενού συνεργάτη του τέως πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο Αδ. Γεωργιάδης δεν δυσκολεύτηκε να κατηγορήσει τον ελληνικό λαό ως “αχάριστο” επειδή δεν έχει προχωρήσει στην ονοματοθεσία δρόμου με το όνομα του.


Εκφράζουμε την «αλληλεγγύη» μας στον Αδ. Γεωργιάδη και στο δίκαιο αίτημα του. Ωστόσο, θα θέλαμε να διευκρινίσει αν αρκεί η ονοματοθεσία ενός ελληνικού δρόμου με το όνομα “Στ. Παπασταύρου” ή αν θα πρέπει να απευθύνει το αίτημα του στον Παναμά και τις Παρθένες Νήσους, ως ελάχιστο φόρο τιμής ! 


Επίσης, ζητάμε από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να διευκρινίσει σε ποιες ακριβώς ικανότητες του Στ. Παπασταύρου αναφέρεται, οι οποίες μάλιστα είχαν “στριμώξει”, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, τον Πολ Τόμσεν, την περίοδο που ο σταρ των λιστών Λαγκάρντ και Παναμά είχε τη θέση του επικεφαλής στην ομάδα διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης Σαμαρά με την τρόικα.
Συμμερίζεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την θέση του Αδ. Γεωργιάδη; Θα εξακολουθήσει ο νέος επικεφαλής της ΝΔ να καλύπτει τον εκλεκτό του κ.Σαμαρά;».




7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM