Ανακοίνωση της Ν.Δ για Νομισματοκοπείο: «Οσμές κατάλυσης της δημοκρατίας»

Ανακοίνωση της Ν.Δ για Νομισματοκοπείο: «Οσμές κατάλυσης της δημοκρατίας» Facebook Twitter
0

Με σημερινό του δημοσίευμα το ΤVXS.GR υποστηρίζει πως το περασμένο καλοκαίρι, φρουρά της ΕΥΠ ανέλαβε την προστασία του Νομισματοκοπείου μετά τις πληροφορίες περί εισβολής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε την εντολή ενώ όπως πιο συγκεκριμένα αναφέρεται, όταν πληροφορήθηκε ότι υπήρχε σχέδιο να «απαλλοτριωθούν» τα χρηματικά αποθέματα της Τράπεζας της Ελλάδος που φυλάσσονται στο Νομισματοκοπείο σήμανε συναγερμό στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Πριν από λίγο, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση σχολιάζοντας το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ενώ ζήτησε άμεσα εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό:

«Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου αποκαλύπτει, σήμερα, μέσω της ιστοσελίδας του πως o πρωθυπουργός, με εντολή του στην ΕΥΠ, απέτρεψε την κατάληψη του Νομισματοκοπείου από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Θα μπορούσε να είναι αστείο, όμως πρόκειται για μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση με οσμές κατάλυσης της Δημοκρατίας. Αναμένουμε, από το Μαξίμου και προσωπικά από τον πρωθυπουργό, άμεσα εξηγήσεις», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM