Απολογία συνεργάτιδας της Δούρου που αποκάλεσε δημοσιογράφο «π@τ@ν@κι» των δανειστών

Απολογία συνεργάτιδας της Δούρου που αποκάλεσε δημοσιογράφο «π@τ@ν@κι» των δανειστών Facebook Twitter
14

Σε νέα ανάρτηση,- στην οποία απολογείται για προηγούμενο χαρακτηρισμό- προχώρησε συνεργάτιδα της Ρένας Δούρου, περιφερειακή σύμβουλος, η οποία στο Twitter είχε αποκαλέσει τον δημοσιογράφο του Capital Κώστα Στούπα "πουτανάκι των δανειστών".

Η κ. Κορίνα Βασιλοπούλου αναφέρει ότι έκανε μια «αποτυχημένη απόπειρα δηκτικού χιούμορ, χωρίς να υπάρχει πρόθεση για υβριστικά υπονοούμενα». Πάντως ζητά συγγνώμη όχι για την επίθεση αλλά για τον χαρακτηρισμό και σημειώνει ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που λειτουργούν ως φερέφωνα των δανειστών.

Απολογία συνεργάτιδας της Δούρου που αποκάλεσε δημοσιογράφο «π@τ@ν@κι» των δανειστών Facebook Twitter

Γράφει η κ. Βασιλοπούλου στο λογαριασμό της:
«Ο παρορμητισμός είναι κακός σύμβουλος και οι λέξεις, ενίοτε, αδικούν το περιεχόμενο. Παραδέχομαι ότι έκανα μια αποτυχημένη απόπειρα δηκτικού χιούμορ, χωρίς να υπάρχει πρόθεση για υβριστικά υπονοούμενα. Κάτι τέτοιο δεν συνάδει με το ήθος της αριστεράς. Απολογούμαι για τον χαρακτηρισμό, όχι όμως και για την ουσία των λεγομένων μου. Υπάρχουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που τα τελευταία χρόνια λειτουργούν σταθερά ως φερέφωνα των δανειστών, καλλιεργώντας κλίμα τρόμου και στοχοποιώντας ολόκληρες κοινωνικές ομάδες.

Στόχος μου ήταν και θα είναι να στηλιτεύω αυτή την ενορχηστρωμένη προπαγάνδα που στρέφεται εναντίον της κοινωνίας μας».

Στην πρώτη ανάρτηση που δημιούργησε το θέμα η περιφερειακή σύμβουλος είχε γράψει μετά την εμφάνιση του κ. Στούπα στον Σκαι: «O Στούπας είναι το π... των δανειστών @nikosagSKG. Όπως και όλα τα καλόπαιδα του @capitalgr»

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM
Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Αν δεν είσαι μαζί μας είσαι το πουτ@ν@κι, ο φασίστας, ο γερμανοτσολιάς κτλ.Πρώτη φορά αριστερά, πρωτοποριακά και πάνω απ' όλα δημοκρατικά!!! Μιλάμε για ήθος τώρα όχι μ@λ@κ...
Λάθος να απολογηθεί και λάθος που ακόμα επιτρέπεται να υπάρχουν ακόμα αντιδραστικά έντυπα. Η Ελλάδα άλλαξε στις 25/1 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και δεν θα επιτέψουμε κανέναν να παίξει με τις λαϊκές κατακτήσεις.
Τέτοιες εκφράσεις όμως δεν σε δικαιώνουν, όσο δίκιο και να έχεις. Η Ελληνική γλώσσα έχει τόσες πολλές λέξεις που αποκλείεται να μην βρεθεί κάποια που να εκφράζει αυτό που θέλατε να πείτε κα. Βασιλοπούλου. Εξάλλου, η άστοχη αυτή έκφραση προς τον κ. Στούπα παραπέμπει σε προσωπική επίθεση και όχι σε κατηγορία κατά των συμφερόντων που λέτε ότι εξυπηρετεί.
Δεν είναι απλά δηκτικό χιούμορ, είναι η ενσάρκωση μίας φασίζουσας νοοτροπίας, αφού όποιος διαφωνεί με την θεοφώτιστη πολιτική της Κυβέρνησης είναι ούτε λίγο ούτε πολύ δοσίλογος και συνεργάτης των κατοχικών δυνάμεων.
Αντιγράφω ένα σχόλιο που είδα χθες σε άλλο σάιτ:"Φασισμός είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πολλοί έχετε μπερδέψει την αυταρχικότητα με τον φασισμό. Η αυταρχικότητα ως έκφραση της βίας είναι σύμφυτη με τον φασισμό, είναι χαρακτηριστικό του, αλλά δεν συνιστά η ίδια φασισμό. Και τέλος πάντων, που την είδες εσύ την επιβολή της άποψης εδώ πέρα. Και πάλι, η λεκτική επιθετικότητα δεν συνιστά επιβολή. Είναι αυτό που είναι. Προσωπικά είμαι πολύ φειδωλός με την χρήση του όρου φασίστας, γιατί με το να αποκαλείς έτσι τον κάθε δεύτερο, αδυνατίζεις το -δικαιολογημένα- έντονα φορτισμένο περιεχόμενό του όρου και ουσιαστικά αθωώνεις τον ίδιο τον φασισμό, το ιστορικό προηγούμενο του αλλά και το υπαρκτό σήμερα πολιτικό του χώρο."