Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές - «Πρωτοφανής η συμμετοχή»

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές - «Πρωτοφανής η συμμετοχή» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Έκλεισαν στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής οι εσωκομματικές κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή να αγγίζει τους 150.000 πολίτες. 

«Γίναμε το μαζικότερο κόμμα ενεργών μελών στη χώρα μας και ένα από τα πιο μαζικά κόμματα της Αριστεράς σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό μετατρέπει την ελπίδα σε ισχυρή δύναμη αλλαγής» διεμήνυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του λίγο μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για την ανάδειξη προέδρου και ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ των 30.000 μελών τότε κέρδισε τρεις απανωτές εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών σήμερα είναι βέβαιο ότι θα είναι πρώτο κόμμα με διαφορά στις επόμενες εκλογές, όποτε αποφασίσει να στήσει κάλπες ο Κυριάκος Μητσοτάκης» πρόσθεσε έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Κουμουνδούρου, ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία. 

 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι «αυτή είναι η δέσμευση της νέας συλλογικής μας ηγεσίας. Αυτή είναι η προσωπική μου δέσμευση. Με ενότητα και συναίσθηση της βαριάς ευθύνης, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τη νέα νίκη του λαού μας. Για να ξαναφέρουμε την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στη πατρίδα μας».

Ικανοποίηση στην Κουμουνδούρου

Πολύ ικανοποιημένος δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Ηλίας Νικολακόπουλος, παρά τα μικροπροβλήματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Μάλιστα, εκτίμησε πως η συμμετοχή προσέγγισε ή και υπερέβη τις 150.000 ψηφοφόρους, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σημειώνεται πως, στο πλαίσιο των εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στήθηκαν κάλπες σε περίπου 1.000 εκλογικά κέντρα.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM