Επεισόδια μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της Χρυσής Αυγής

Επεισόδια μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
0

Σήμερα, δύο μέλη και ένας υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, λογομάχησαν με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ. Αφορμή στάθηκε ο εγκάρδιος χαιρετισμός του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ σε ψηφοφόρους που βρίσκονταν σε καφετέρια του Σιδηροκάστρου.

Όπως δηλώνουν οι αυτόπτες μάρτυρες, το συμβάν ξεκίνησε από την αντίδραση των μελών της Χρυσής Αυγής για την παρουσία του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, στον οποίο αρχικά επιτέθηκαν για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, ενώ κατέληξαν σε προσωπικές ύβρεις εναντίον του. Αυτό που οδήγησε στον εκτροχιασμό της κατάστασης ήταν η παρέμβαση του πρώην βουλευτή και εκ νέου υποψηφίου, Στάθη Κουτμερίδη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα οι τόνοι να ανεβούν επικίνδυνα.

Άμεση ήταν η επέμβαση ενός ιερέα, καθώς και των πελατών του καταστήματος, με την βοήθεια των οποίων έληξε το συμβάν πριν υπάρξουν σοβαρότερα επεισόδια.

Τέλος άμεση ήταν η επέμβαση του αστυνομικού τμήματος Σιδηροκάστρου, όπου προσέφυγαν οι εμπλεκόμενοι για να υποβάλλουν μήνυση για φραστική επίθεση, ύβρεις και συκοφαντική δυσφήμιση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή – Ανδρουλάκης: Περίμενα σήμερα έναν πρωθυπουργό που θα ζητούσε συγγνώμη για τα ψέματα

Πολιτική / Βουλή – Ανδρουλάκης: Περίμενα σήμερα έναν πρωθυπουργό που θα ζητούσε συγγνώμη για τα ψέματα

«Να σκύψει το κεφάλι μπροστά στην κραυγή της κοινωνίας για ένα επιτέλους αποτελεσματικό και σύγχρονο κράτος, που ο ίδιος απέτυχε παταγωδώς να προσφέρει» τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM
Βουλή, Live - Μητσοτάκης: Προσπαθούν να κάνουν τα Τέμπη σημείο διχασμού

Πολιτική / Βουλή, Live - Μητσοτάκης: Προσπαθούν να κάνουν τα Τέμπη σημείο διχασμού

Οι διαδηλωτές στην πλειονότητά τους είχαν το αντίθετο αίτημα από το να πέσει η κυβέρνηση, ζήτησαν να ανέβει η Ελλάδα ψηλότερα - Ζούμε ένα κοινό πένθος που ορισμένοι κύκλοι επιχειρούν να μεταμορφώσουν σε σημείο διχασμού, είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM