Καμμένος κατά Φίλη: Αν θέλει συνεργασία με τα «βρώμικα» να βγάλει και τον Τσoχατζόπουλο να κάνουνε παρέα

Καμμένος κατά Φίλη: Αν θέλει συνεργασία με τα «βρώμικα» να βγάλει και τον Τσoχατζόπουλο να κάνουνε παρέα Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
1

Απάντηση στην κριτική του Νίκου Φίλη για το πρόσωπο του και τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ έδωσε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας το πρωί στον Αντ1.

 «Θα μπλοκάρουμε όποιον κύριο Φίλη ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας», τόνισε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά σε ερώτηση αν συζήτησε το θέμα με τον κ. Τσίπρα: «Έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε με τον Πρωθυπουργό, από τον Φίλη».

Ταυτόχρονα θύμισε τις θέσεις του πρώην υπουργού για τα Θρησκευτικά και τη δήλωση του για τη Γενοκτονία των Ποντίων και πρόσθεσε:  «Όσοι ονειρεύονται ρήξη της συνεργασίας μας με τον Τσίπρα θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2019».

Για το ζήτημα των εξοπλιστικών δαπανών για την αγορά μαχητικών F-35, για το οποίο ο κ. Φίλης έχει ασκήσει έντονη κριτική και ετοίμαζε και ερώτηση στη Βουλή (η οποία σταμάτησε με εντολή άνωθεν), ο υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι το μόνο που έχει πράξει η ελληνική πλευρά είναι να ζητήσει σχέδια προτάσεων και τιμών. «Δεν ψωνίζω εγώ», είπε, παραπέμποντας στο ΚΥΣΕΑ και στην Βουλή.

Υποστήριξε ακόμα ότι ή Ελλάδα θα υπογράψει πενταετές πρόγραμμα στρατιωτικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ, που σε περιπτώσεις άλλων χωρών περιλαμβάνει αμερικανική χρηματοδότηση για εξοπλισμούς.

Αιχμές είχε και για την πρόταση Φίλη για συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον ΠΑΣΟΚ.  «Αν θέλει να συνεργαστεί με τα ‘βρώμικα’ χαλάλι του, να βγάλει και τον Τσοχατζόπουλο από τη φυλακή να κάνουνε παρέα», τόνισε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM