Λαφαζάνης και Φώφη οι μεγάλοι χαμένοι - Ποιοι ωφελήθηκαν απ' το debate

Λαφαζάνης και Φώφη οι μεγάλοι χαμένοι - Ποιοι ωφελήθηκαν απ' το debate Facebook Twitter
Φωτ.: Theodore Manolopoulos / SOOC
8

Με το που τελείωσε το debate ανεβάσαμε ένα γκάλοπ με 6 ερωτήσεις σχετικές με την επίδοση των πολιτικών αρχηγών αλλά και των δημοσιογράφων. Σε λιγότερες από 20 ώρες ψήφισαν περίπου 17.000 αναγνώστες και παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα, χωρίς δικά μας σχόλια ή αναλύσεις. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ:

Ποιος δημοσιογράφος σάς έκανε την καλύτερη εντύπωση;

 

 

 

Ποιος δημοσιογράφος σάς έκανε την χειρότερη εντύπωση;

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

 

Ποιος πολιτικός αρχηγός σάς έκανε την καλύτερη εντύπωση;

 

 

 

Ποιος πολιτικός αρχηγός σάς έκανε την χειρότερη εντύπωση;

 

 

 


Αν για κάποιον πολιτικό αρχηγό η άποψη σας άλλαξε προς το καλύτερο ποιος είναι αυτός;

 

 

 

Αν για κάποιον πολιτικό αρχηγό η άποψη σας άλλαξε προς το χειρότερο ποιος είναι αυτός;

 

 

 

 

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM
Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Πολιτική / Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δικαιολόγησε απολύτως τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση και για τα οποία έκανε παρέμβαση η Τουρκία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Νομίζω ότι αυτή η ροζ συμμορία δεν έχει ούτε καν σχέδιο για το τι θα κάνει, γιατί είναι όλοι τους έφηβοι στα μυαλά. Είναι οι πιο γνήσιοι εκφραστές της γενιάς που (αποβλακωμένη από τα κινητά, το ίντερνετ και τις ουσίες) είναι στην φάση "ρε μαλάκα, βαριέμαι που ζω, να παραγγείλουμε καμιά πίτσα!".
Ο Γιούνκερ είναι τεράστια προσωπικότητα, δεν έχει καμία σχέση με κανέναν πολιτικό μας. Τον θυμάμαι στο debate με τον Τσίπρα (στο ένα και μοναδικό που πήγε το καμάρι μας) που αδιαφορούσε πλήρως για τα λαϊκίστικα ξεσπάσματα του Αλέξη. Πλήρης αδιαφορία.Τα δικά μας τα ούγκανα βέβαια χαιρόταν. Άκουγες τόσο κοσμάκη να λέει "τον τάπωσε τον Γιούνκερ". Τέτοιος βλάκας λαός.
Αυτος ο Γιουνκερ;Πριν λιγους μηνες,εντος Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.. "Οπως και πριν, θεωρω και θα συνεχισω να το θεωρω μεχρι τελους, οτι το αιτημα μου και η βουλησή μου ειναι να αποφευχθει ενα Grexit, να αποφευχθει η εξοδος της Ελλαδας απο την ευρωζωνη. Ειμαι ΚΑΤΑ ενος Grexit. Το να πεταξουμε την Ελλαδα εκτος νομισματικης ενωσης ή της ΕΕ δεν ειναι κατι που το θελουμε». Στο σημειο αυτο καταχειροκροτειται! Βγαινοντας απο την Συνοδο Κορυφης ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ...."..εχουμε προετοιμασει λεπτομερως το σεναριο Grexit"! Ειχαν ραψει δηλαδη και κουστουμακι!Ξερουμε ποιος ειναι ο Γιουνκερ, αλλα εχει χαρη που τον εχουμε αναγκη!
@Shadyhttps://www.youtube.com/watch?v=MtLeP8Bahl4Με κοροϊδεύεις; Δεν το είχες δει;@VasiliaΟ Γιούνκερ έκανε τα πάντα να μην βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ευρώπη δεν είχε contingency plan και μάλιστα απέναντι σε μία συμμορία που είχε εμφανή σκοπό την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.