Live o Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: Δείτε τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη Σία Κοσιώνη και στον Α. Παπαχελά

Live o Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: Δείτε τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη Σία Κοσιώνη και στον Α. Παπαχελά Facebook Twitter
Ο Αλέξης Τσίπρας δίνει τώρα συνέντευξη στον ΣΚΑΙ
0

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ δίνει απόψε συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας, σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μετά το εμπάργκο που είχε κηρύξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο κανάλι του Φαλήρου, μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι. 

Πέντε ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται στο στούντιο έχοντας απέναντί του τη Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά.

Υπενθυμίζεται πως στις 25 Ιούλιου, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κηρύξει εμπάργκο στον σταθμό, κάνοντας λόγο για «χυδαία επίθεση» του καναλιού στους αρχηγούς της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, στο πλαίσιο της κάλυψης της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Η αντίδραση της Κουμουνδούρου είχε προκληθεί από το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή, που είχε αποκαλύψει ότι ο Αλέξης Τσίπρας σκεφτόταν να «καρατομήσει» τους αρχηγούς από τις θέσεις τους, στον απόηχο της πολύνεκρης φωτιάς. 

«Μετά από τη χυδαία επίθεση στο πρόσωπο των αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, που σε εντεταλμένη υπηρεσία εκτέλεσε ο ΣΚΑΪ, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του δεν θα συμμετέχουν πλέον σε εκπομπές του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού» ανέφερε η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος. «Ο ΣΚΑΪ θα έχει τη δυνατότητα να επιδίδεται στην ακατάσχετη προπαγάνδα, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του εναντίον της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς χωρίς τη δική μας παρουσία».

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM