ΝΔ: Ζαχαράκη και Κυρανάκης οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου του κόμματος

ΝΔ: Ζαχαράκη και Κυρανάκης οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου του κόμματος Facebook Twitter
0

Με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη την οποία ανακοίνωσε μέσω Twitter αναλαμβάνουν αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου της ΝΔ οι Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η Σοφία Ζαχαράκη οι οποίοι θα πλαισιώνουν τον εκπρόσωπο του κόμματος Γιώργο Κουμουτσάκο.


Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είναι πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και η Σοφία Ζαχαράκη είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.


Τα βιογραφικά των δύο αναπληρωτών εκπροσώπων Τύπου 

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης γεννήθηκε το 1987 στο Λουξεμβούργο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη στρατηγική επικοινωνία. 
Είναι Πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP) για δύο συνεχόμενες θητείες.


Έχει εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του digital marketing, ενώ σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας.


Είναι campaign trainer στο International Republican Institute, συνιδρυτής του Transatlantic Youth Summit και συνιδρυτής της πρωτοβουλίας "BrainGain" για την επιστροφή της γενιάς του brain drain στην Ελλάδα.


Το 2014 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής ενώ από τον Απρίλιο του 2016 είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.


Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

ΝΔ: Ζαχαράκη και Κυρανάκης οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου του κόμματος Facebook Twitter

Η Σοφία Ζαχαράκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Συγκριτική Παιδαγωγική και Διοίκηση Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Οργανισμών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κάνει εξειδίκευση σε θέματα διδακτικής Αγγλικών σε μαθητές Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.


Εργάστηκε ως καθηγήτρια σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία. Εργάστηκε στο υπουργείο Παιδείας στο τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς.


Το 2015 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο προγράμμα IVLP (International Visitor Leadership Programme) ως υπότροφος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ με θέμα «Ο ρόλος των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα στην ανασυγκρότηση Οικονομιών».


Κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Υπουργείο Ανάπτυξης το 2012-2014 συνεργάστηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης σε θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων, καθώς και για την προετοιμασία της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Από τον Απρίλιο 2016 είναι Διευθύντρια της Γραμματείας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.


Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά.

ΝΔ: Ζαχαράκη και Κυρανάκης οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου του κόμματος Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM