Novartis: Σκληρές εκφράσεις στην προκαταρκτική για τις εξαιρέσεις - Αυτά είναι πα@@@@@ς

Novartis: Σκληρές εκφράσεις στην προκαταρκτική για τις εξαιρέσεις - Αυτά είναι πα@@@@@ς Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Με εντάσεις, ύβρεις, και σκληρές εκφράσεις ξεκίνησε στη Βουλή η συνεδρίαση της προκαταρκτικής επιτροπής για Novartis, έπειτα από την πρόταση του ΚΙΝΑΛ, να εξαιρεθούν από μέλη της επιτροπής οι Δ. Τζανακόπουλος και Π. Πολάκης.

Όπως αναφέρει το newpost, το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι θεώρησαν πως εσκεμμένα ΝΔ και ΚΙΝΑΛ έβαλαν τους δύο πρώην υπουργούς στη λίστα των μαρτύρων προκειμένου αυτοί να μην μπορούν να παραμείνουν ως μέλη της προκαταρκτικής. Ο εισηγητής της πλειοψηφίας μάλιστα, Θάνος Πλεύρης επιχείρησε να δείξει έξω από την αίθουσα, την λίστα των μαρτύρων, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως δεν ήταν προσχεδιασμένη η κλήση των δύο, όπως τον κατηγορούσε ο κ. Πολάκης.

«Τι κάνεις ρε δίνεις συνέντευξη; Είσαι καραγκιόζης μέγας γιατί άλλαξες το συνημμένο, μόνο το δικό μας μικρό όνομα δεν ήξεραν; Η ξεφτίλα και ο ορισμός της», είπε ο κ. Πολάκης.

«Τεχνικά πως μπορεί να γίνει αυτό (σ.σ. να αλλάξει η ώρα του συνημμένου στο email;)», αναρωτήθηκε ο κ. Πλεύρης με τον κ. Πολάκη ν' απαντά: «Αποφάσισαν μαζί με τον Κεγκέρογλου να μας βγάλουν εκτός για να προφυλάξουν τον Φρουζή από τις δικές μας ερωτήσεις και έρχεται τώρα να μας δείξει ότι μάθαμε χθες κομπιούτερ. Άσε μας! Δεν μας το μοίρασαν στην αρχή επίτηδες. Δώσαν στην αρχή τον άλλον, έδωσα του ΠΑΣΟΚ και δεν μας το μοίρασαν αυτό πήγα και το έφτιαξα και μετά μας το έδωσαν».

Την ίδια ώρα περνούσε από το διάδρομο και ο Δ. Τζανακόπουλος ο οποίος επιτέθηκε στον κ. Πλεύρη χαρακτηρίζοντάς τον «φασίστα». Νωρίτερα, σύμφωνα με το newpost, στο άκουσμα της πρότασης του Β. Κεγκερογλου αντέδρασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τον Π. Πολάκη να δηλώνει πως αυτά είναι «π@@@@ιές» και πως πρόθεση της πλειοψηφίας είναι να τον καταστήσει ύποπτο.

Ο Δ. Μαρκόπουλος φέρεται ν' απάντησε ότι ο «συνάδελφος είναι αυτός που είπε στον ΑΝΤ1 ότι ξέρει τους μάρτυρες». Στο ίδιο πλαίσιο και ο Κ. Καραγκούνης χαρακτήρισε τον κ. Πολάκη πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση. «Αυτό είναι κοινοβουλευτικό πραξικόπημα», φέρεται να απάντησε ο Γ. Ραγκουσης. Μέσα σε αυτό το κλίμα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ζήτημα έθεσε και ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Θ. Πλευρη ζητώντας να εξεταστεί η σχέση του με τον Α. Γεωργιάδη." Εγώ πάω στα δικαστήρια το πρωί όχι τα βράδια", φερεται να απάντησε ο τελευταίος.

Τελικά, αποφασίστηκε η συζήτηση για τις εξαιρέσεις να διακοπεί και να συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρίαση.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM