Συγκέντρωση μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος, στην οδό Πανεπιστημίου, πραγματοποίησαν χτες μέλη του ΠΑΜΕ για να διαμαρτυρηθούν, όπως υποστηρίζουν, ενάντια στην καταλήστευση των αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων, των νοσοκομείων, των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, και άλλων οργανισμών που στηρίζονταν από τις εισφορές των ίδιων των εργαζομένων.
Το ΠΑΜΕ τονίζει, ότι το κούρεμα του χρέους θα χρησιμοποιηθεί για άλλη μια φορά ως άλλοθι, για να υλοποιηθούν νέα αντιασφαλιστικά μέτρα μετά τις εκλογές και καλεί τους εργαζομένους, τους νέους και τους συνταξιούχους να αντισταθούν, διεκδικώντας κάλυψη όλων των απωλειών από τον κρατικό προϋπολογισμό και καμία περικοπή μισθών συντάξεων και παροχών.
Σημειώνεται πως αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε με τον υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Παπαδάκη ενώ παράλληλα του παραδόθηκε και ψήφισμα διαμαρτυρίας.
Πολιτική /
Το ΠΑΜΕ εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδος

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Δολοφονία στην Εύβοια: Σκότωσε τον νέο ιδιοκτήτη του σπιτιού του και αυτοκτόνησε

Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική ακαδημία - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για το Ολοκαύτωμα

Απεργία 9 Απριλίου: Τι ώρα ξεκινά η συγκέντρωση - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς κινούνται τα ΜΜΜ

Η Google πληρώνει εργαζόμενους στην Τεχνητή Νοημοσύνη για να μην εργαστούν σε ανταγωνιστές επί έναν χρόνο
