Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να έχει εντός των επόμενων ωρών ο Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, o Βλαντιμίρ Πούτιν ζήτησε τη συνομιλία από τον Αλέξη Τσίπρα και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο επόμενο διάλειμμα της μαραθώνιας σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.
Λίγο νωρίτερα, η Ρωσία έστειλε μήνυμα δια του εκπροσώπου τύπου της ο οποίος ανέφερε ότι ελπίζει πως η Ελλάδα θα φτάσει σε μια συμφωνία με τους διεθνείς πιστωτές της το συντομότερο δυνατό.
«Επιθυμούμε οι Έλληνες εταίροι μας να επιτύχουν τους απαραίτητους συμβιβασμούς με τους πιστωτές το συντομότερο δυνατό και να λάβουν τις αποφάσεις που θα επιτρέψουν την οικονομική και κοινωνική σταθερότητα στη χώρα με τον καλύτερο τρόπο», ανέφερε ο Dmitry Peskov.
σχόλια