Στο Βελιγράδι οικογενειακώς για τα Χριστούγεννα ο πρωθυπουργός

Στο Βελιγράδι οικογενειακώς για τα Χριστούγεννα ο πρωθυπουργός Facebook Twitter
Πηγή: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Για τη Σερβία αναχώρησε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπου και θα περάσει οικογενειακώς τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο Πρωθυπουργός πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη στο Βελιγράδι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Προέδρου της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς, να τον φιλοξενήσει με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός εύχεται «Χρόνια πολλά σε όλες και όλους».

«Μέσα σε δυο χρόνια, έχουμε προχωρήσει. Από τον φόβο στην ψυχραιμία. Από την υποτίμηση στην αξιοπρέπεια. Από το ανήθικο στην εντιμότητα. Από την αντάρα στην κανονικότητα. Από το άδειο στο νόημα. Από τη λύπη στη χαρά» αναφέρει στο μήνυμά του, το οποίο συνοδεύεται από video.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ