Θεοδωράκης: Ανέκδοτο να λέει εμένα ο Τσίπρας λαϊκιστή

Θεοδωράκης: Ανέκδοτο να λέει εμένα ο Τσίπρας λαϊκιστή Facebook Twitter
3

Είναι ανέκδοτο να με αποκαλεί ο Τσίπρας λαικιστή είπε ο Σ. Θεοδωράκης στη συγκέντρωση χθες του κόμματός του στο Μαρούσι, απαντώντας σε χαρακτηρισμό του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συνέντευξη του στη ΔΕΘ.

«Ο κ. Τσίπρας σήμερα είπε ότι "ο Θεοδωράκης είναι λαϊκιστής". Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα της προεκλογικής περιόδου. Ο άνθρωπος που υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες και δεν υλοποίησε τίποτα από αυτά που υπόσχονταν αποκαλεί εμάς λαϊκιστές» είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Μίλησε επίσης για απερίσκεπτη συμπεριφορά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του προέδρου τους, αποδίδοντας στον κ. Τσίπρα συμπεριφορά «πλουσιόπαιδου που δεν μπορεί να αντιληφθεί τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας».

«Είναι τα παιδιά του κομματικού σωλήνα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μέσα στα πούπουλα και αδιαφορούν για την πραγματική οικονομία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη Ν.Δ. είπε:  «Φοβάμαι ότι και στη ΝΔ υπάρχει ένας πανικός μπροστά στο ενδεχόμενο να κερδίσουν τις εκλογές. Πρόκειται για ένα κόμμα που δεν τόλμησε να εκλέξει αρχηγό και θέλει τώρα να εκλέξει πρωθυπουργό;».

 «Σ' αυτές τις εκλογές κατεβαίνουν μόνο τρία κόμματα. Το πρώτο κόμμα είναι αυτό της απομόνωσης, οι άνθρωποι που δεν θέλουν την Ευρώπη και που θέλουν τη δραχμή. Το δεύτερο κόμμα, είναι το κόμμα του παλαιοκομματισμού. Είναι η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Οι άνθρωποι που έχουν την ίδια λογική για την εξουσία: πάνω απ' όλα η καρέκλα. Το τρίτο κόμμα είναι το κόμμα της μεταρρύθμισης, της αλλαγής, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της εργασίας, το κόμμα των ανθρώπων που έχουν εργαστεί και των ανθρώπων που πιστεύουν ότι η δουλειά είναι η λύση για την επόμενη ημέρα, και αυτό είναι το Ποτάμι», σημείωσε επίσης.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Πολιτική / Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Αντάλλαξαν απόψεις για τις περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και για τις προκλήσεις στη Συρία, στον Λίβανο και στην Ερυθρά Θάλασσα, αναφέρει το Γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Πολιτική / Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ασκείται κεντρικά, δηλώνει με έμφαση το Μαξίμου προς βουλευτές και υπουργούς που ζήτησαν αυξήσεις στους μισθούς πυροσβεστών, λιμενικών και αστυνομικών
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM
Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Πολιτική / Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δικαιολόγησε απολύτως τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση και για τα οποία έκανε παρέμβαση η Τουρκία
LIFO NEWSROOM