Θεοδωράκης: Οι εξαλλοσύνες του Καμμένου, μάλλον περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά επιλύουν

Θεοδωράκης: Οι εξαλλοσύνες του Καμμένου, μάλλον περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά επιλύουν Facebook Twitter
EUROKINISSI//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
0

«Οι εξαλλοσύνες του και οι υπερβολές του κ. Καμμένου, μάλλον περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά επιλύουν» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού μετά την ενημέρωση που είχε από τον Νίκο Κοτζιά για το Σκοπιανό και τα Ελληνοτουρκικά

Για μιάμιση ώρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ενημέρωνε τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, για τη πορεία των διαπραγματεύσεων σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων.

Ο κ. Κοτζιάς δεν έκανε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε ότι «υπήρξε μια αναλυτική ενημέρωση από την πλευρά του υπουργού. Οι συνομιλίες όπως ξέρετε είναι συνεχείς, οι συνομιλίες των πολιτικών προσώπων αλλά και οι συνομιλίες ομάδων εμπειρογνωμόνων. Μας ενημέρωσε, λοιπόν, νομίζω αναλυτικά, ελπίζω ειλικρινά».

Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωράκης «οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για τη λύση ή όχι του προβλήματος».

Επίσης ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε πως ο κ. Κοτζιάς τον ενημέρωσε για τις σχέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία και για τα ελληνοτουρκικά.

«Υπάρχει μία διάθεση, νομίζω, τουλάχιστον στα ελληνοτουρκικά, να μην αφήσουμε έναν χώρο διχασμού στην Ελλάδα και να πιστέψει ο Ερντογάν ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς για μεγαλύτερα παιχνίδια».

Για τους τελευταίους, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι δεν θέλει να κάνει κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης, γιατί «αυτό «που προέχει είναι η επιστροφή των δύο παιδιών στην πατρίδα και μετά να λύσουμε τις όποιες διαφορές μας για τα λάθη που γίνονται στην αμυντική πολιτική της χώρας».

Ερωτηθείς για τις νέες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε: «Ο κ.Καμμένος είναι πρόβλημα του κ. Τσίπρα, δεν είναι πρόβλημα δικό μου, και φοβάμαι ότι είναι και πρόβλημα της χώρας. Γιατί είτε ως πολιτικός, είτε ως υπουργός Αμύνης, τα πράγματα που κάνουν δεν εξυπηρετούν το εθνικό συμφέρον. Οι εξαλλοσύνες του και οι υπερβολές του, είτε με στολή παραλλαγής, είτε με κοστούμι πολιτικού, μάλλον περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά επιλύουν, σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα».

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Ποταμιού ο πρέσβης ε.τ. Γιώργος Κακλίκης και ο εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Τσιόδρας.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM